Vivanco Pouch Canvas Folio 7''

Odlična Vivanco futrola za tablete, ovoga puta 7" modele. Podržani su praktično svi modeli raznih proizvođača, zbog univerzalnog dizajna. Futrola je vrlo kvalitetne izrade i odličnih karakteristika, sa cenom koja će sigurno biti dovoljno dobra za širi krug kupaca.

Na tržištu postoji ogroman broj raznih tableta različitih proizvođača, uz dosta originalne dodatne opreme koja je po pravilu skuplja od generičke, no često se postavlja pitanje da li je baš opravdano da pošto potrošite solidnu sumu novca za novi tablet još morate platiti i futrolu. Iako mnogi misle da je futrola modni detalj (što i nije daleko od istine), njena primarna funkcija je ipak da tablet maksimalno zaštiti od oštećenja ali ponudi i neke dodatne funkcije. Vivanco je proizvođač dodatne opreme za računare, i od skoro za tablete, a ponudu je obogatio Pouch futrolama koje su izuzetno atraktivne, kvalitetne izrade i prilično dobrih cena.

Ključne karakteristike

  • Klasičan dizajn Folio futrole
  • Dobar kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 7"
  • Kompatibilnost: Apple iPad mini, Google nexus 7, Kindle Fire HD, Nook HD, Kobo Arc, HP Slate 7, Samsung Galaxy Tab/Tab2 i druge 7" tablete

Vivanco Pouch Canvas Folio 7"

Proizvođač navodi da je ovo futrola koja univerzalno odgovara tabletima dijagonale do 7", stim što znamod a su unutrašnje dimenzije futrole 200x135x10mm, a mi kao i uvek toplo savetujemo da se isproba pre kupovine, mada biće jako teško naći neki 7" tablet koji neće stati u ovu futrolu. Kao što se iz naziva modela može naslutiti, futrola je spolja napravljena od platna, vrlo kvalitetnog finiša i u tri dostupne boje: crnoj, crvenoj i zelenoj. Kvalitet izrade je veoma dobar, čak i dosta bolji nego što se očekuje za ovu cenu. Futrola spolja liči na notes, sa elastičnom trakom koja poklopac drži fiksiran, nalik na Moleskin sveske.

Cela unutrašnjost je postavljena makanim mikrofiberom koji će maksimalno zaštititi tablet i sa prednje i sa zadnje strane od habanja i ogrebotina. Instalacija tableta je jednostavna, zadnja strana ima čvrstu podlogu na koju se postavlja, a zatim pomoću četiri ugaone trake fiksira. Trake su fleksibilne i lako će se prilagoditi dimenzijama tableta, bez obzira na širinu okvira, što je dobra stvar.sa unutrašnje strane poklopca se mogu videti dva vertikalna useka, što nije slučajno već služi za lakše postavljanje tableta u položaj za čitanje i kucanje, što smo već i videli na brojnim drugim futrolama, a što se pokazalo kao jedna od najkorisnijih dodatnih funkcija futrole.

Rezime

Ova futrola ne košta mnogo i to će mnogima biti i više nego dovoljan razlog da je uzmu u obzir. Ipak, to nije sve pošto je veoma kvalitetne izrade i vrlo funkcionalna, pa ko voli Folio tip futrole svakako da treba da je uzme u obzir. Dodatno, postoji u više boja kao i veličina, tako da se lako može naći odgovarajući model za svaki tablet.

Conclusion

This case does not cost much, and that's reason to take it into consideration. However, this is not all, since it is offering a good build quality and functionality, so those who love Folio type cases certainly should consider this model. It is available in multiple colors and sizes, so you can easily find an appropriate model for each tablet.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2013.): 20€

Desk ustupio: Vivanco Pouch Canvas Folio 7"
maloprodaja: Bulevar despota Stefana 100, 011/329 21 40; Kneza Miloša 9, 011/3240017, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196
zvanični sajt: desk.rs