Vip mobile i Microsoft nude Office 365 servise za efikasnije poslovanje u pokretu

Vip mobile je na konferenciji Sinergija 15 predstavio ponudu Office 365 rešenja namenjenog poslovnim korisnicima. Office 365 omogućava jednostavan i bezbedan pristup poslovnim aplikacijama, podacima i e-mailu sa svakog mesta i različitih uređaja.

Zvanično press saopštenje

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijama Microsoft i Vodafon, Vip mobile je na ovogodišnjoj Sinergiji predstavio ponudu Office 365 rešenja namenjenog firmama bilo koje veličine. Office 365 omogućava jednostavan i siguran pristup poslovnim aplikacijama, podacima i e-mailu sa svakog mesta i sa različitih uređaja – desktop računara, tableta ili telefona.

,,Office 365 je važan korak u našoj ponudi digitalnih servisa koji olakšavaju poslovanje, efikasno povezuju poslovne sisteme, zaposlene i partnere i doprinose boljoj produktivnosti u kancelariji i van nje. Zahvaljući saradnji sa Microsoftom i Vodafonom, ponudili smo kompletno i sigurno rešenje kako bi korisnici mogli da se posvete svojoj osnovnoj delatnosti, bez potrebe da brinu o kupovini licence, IT administraciji, održavanju ili tehničkoj podršci.’’ izjavio je Dejan Turk, CEO Vip mobile.

„Kompanija Microsoft je veoma zadovoljna time što omogućava mobilnost i fleksibilno poslovanje koje izlazi u susret potrebama svih preduzeća. Ova ponuda donosi najbolje rešenje za poslovanje u pokretu.“ rekao je Željko Vujinović, generalni direktor Microsofta za Srbiju i Crnu Goru.

Office 365 kombinuje najzastupljenije poslovne aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook sa Microsoft cloud servisima: e-pošta, Sharepoint, Skype for Business i OneDrive for Business. U ponudi su četiri Office 365 tarifna dodatka koja se plaćaju po korisniku, putem mesečne pretplate za odabranu poslovnu tarifu, po konkurentnoj ceni već od 269 dinara. Korisnici takođe imaju mogućnost da besplatno kreiraju i registruju sopstveni nacionalni domen za poslovne mail adrese, što je posebno važno za preduzeća koja tek započinju svoje poslovanje. Vip i Vodafon pružaju pomoć pri implementaciji Office 365 rešenja u postojeće sisteme, prebacivanju e-mail adresa u Outlook i obezbeđuju 24/7 tehničku podršku.

Dodatno, Office 365 rešenje se redovno automatski ažurira na poslednju dostupnu verziju Microsoft operativnog sistema, bez dodatnih troškova za nove licence, tako da korisnici već sada mogu da osete sve prednosti nedavno predstavljenog Office 2016. Više informacija dostupno je na http://www.vipmobile.rs/poslovni/usluge/vip-cloud-usluge.3824.html.