Victorinox MAVERICK BLACK EDITION- Zanimljiv, odlučan i pouzdan

S tradicijom dugom 130 godina, Victorinox satovi su pravi predstavnici švajcarskog kvaliteteta i pionirskog duha. Prestižna linija satova inspirisana je legendarnom ikonom - neuništivim originalnim švajcarskim nožićem. Victorinox Swiss Army satovi nadmašuju očekivanja i najzahtevnijih ljubitelja, zahvaljujući velikoj pažnji za detalje i beskompromisnom fokusu na funkcionalni dizajn i kvalitet. Nihova posvećenost izvrsnosti odlikuje se u striktnom sistemu upravljanja kvalitetom - svaki Victorinox sat prođe preko 70 testova kvaliteta pre nego što se nađe na vašem zglobu. Iz tog razloga Victorinox Swiss Army satovi dolaze s čak 3 godine garancije i postaju više od sata, oni su saputnik za celi život.

Victorinox

Moćni trio crnih satova pridružio se Victorinox Maverick kolekciji u cilju pojačanja već uspešno oprobane formule. Pouzdana funkcionalnost plus namenski dizajn, jednaka je fantastičnim performansama. Kao što svaki nož koji dolazi sa potpisom Victorinox Swiss Army i predstavlja sredstvo neizbežne praktičnosti, tako su i ovi precizni satovi instrumenti od poverenja. Tri nova švajcarska sata sa PVD premazanim kućištima i maskama, ekspertski su odgovor na potrebe savremenog čoveka. Rezultat je Victorinox Maverick Black Edition pažljivo izbalansirana umetnost. Kombinacija brušenih i poliranih površina zalužna je za inspiraciju i to je odmah uočljivo. Pošto su funkcionalnost i čitljivost glavni prioriteti, hromatske kazaljke i markeri ističu se samouvereno na sjajnom crnom brojčaniku.

Elegantan izgled izražava apsolutnu pouzdanost, a kao dodatak takvom izgledu odlično se kobinuje crni kaiš od zrnaste kože. Prikaz datuma na poziciji 6 sati idealan je partner legendarnom logou švajcarskog krstića, što je u neku ruku suptilni omaž švajcarskom časovničarstvu. Dizajn Victorinox Maverick Black Edition svoju važnost prikazuje kroz tri različita modela. Jedan je hronograf- MAVERICK CHRONOGRAPH BLACK EDITION, sa kućištem prečnika 43 mm i simetrično raspoređenim diskovima koji su tu da odgovore savremenim časovničarskim potrebama. Tri podbrojčanika istih dimenzija impresioniraju svojom čistoćom i minimalističkom modernošću. Sat pokreće Ronda 5030 Swiss made kvarcni mehanizam.

Drugi je MAVERICK BLACK EDITION takođe prečnika 43mm koji pokreće Ronda 715 Swiss made kvarcni mehanizam, dok je treća verzija nešto manja- MAVERICK SMALL BLACK EDITION, i ima kučište prečnika 34mm.

Ovaj sat pokreće Ronda 705 Swiss made kvarci mehanizam. Sva tri sata poseduju kušište i maske od nerđajućeg čelika sa crnim PVD premazom, elegantni crni kožni kaiš sa regularnom kopčom i vodootporni su do 100m dubine. Po definiciji, Victorinox za kolekcije Maverick bira drugačiji put od standarda. Ovo je sat koji je zanimljiv, odlučan i pouzdan kako svojim dizajnom tako i funkcionalnošću.