Viber novi ekran za četove

Beograd - avgust, 2018 - Viber, vodeća globalna aplikacija za razmenu poruka, ponosno predstavlja inovacije u četovanju za 1 milijardu svojih registrovanih korisnika - nudeći im od sada mogućnost da razmenjuju poruke – čak dvostruko brže! Uz to, Viber nudi novi i poboljšani dizajn za brži protok razmene poruka - i prikaz ekrana četova korisnika koji nije samo jednostavan za korišćenje – već i lep za svačije oko.

Da li ste se ikad pitali tokom četovanja sa prijateljima – jesu li uopšte otvorili vašu poruku? Zašto im treba toliko dugo da vam odgovore? Od sada, Viber diže razmenu instant poruka na novi ‘ultra’ nivo u realnom vremenu - kako biste lakše pratili vaše prijatelje i sve prepiske sa njima preko unapređenog Viber čet-ekrana. Zahvaljujući ovim inovacijama na Viberu, njegovi korisnici sada postaju i deo Viber zajednice, koja im nudi:

  • da šalju poruke brže nego ikad: Poruke se sada dostavljaju duplo brže nego ikad ranije, kako bi prepiska tekla lakše - pritom eliminišući povod za uznemirenost da će ostati bez odgovora na poslatu poruku;

  • da se služe ikonicama o trenutnom statusu brzih poruka: Nove ikonice za izveštavanje o statusu isporučenih poruka prate njihovo ubrzano slanje. Od sada ćete moći da vidite da li je sagovornik pročitao vašu poruku. ✓ znači da je vaša poruka poslata, ✓✓ znači da je vaša poruka isporučena na telefon primaoca i ✓✓ znači da je primalac pročitao vašu poruku;

  • da koriste veće i vidljivije čet oblačiće: Kako biste pomnije i pažljivije pratili sadržaj četa, Viber predstavlja svetliju paletu boja i veće čet oblačiće, kako bi se sadržaj bolje video na ekranu i olakšao korisnicima da sve vide na prvi pogled, i…

  • praćenje GIF-ova veče rezolucije i kvalitetnije foto i video sadržaje: Slika vredi hiljadu reči, i svi vole da razmenjuje fotografije sa svojim prijateljima i porodicom tokom četovanja. Od sada će sve vaše fotografije i video-klipovi biti prikazani u većim okvirima i neuporedivo kvalitetnijem formatu na vašem čet ekranu.

Dodatno, Viber vam ponosno stavlja na raspolaganje svoju enkripciju razgovora “od početka do kraja”, čime je prepoznat kao najsigurnija aplikacija za razmenu poruka na tržištu. Korisnici znaju da se sadržaj i podaci razmenjeni unutar njihove prepiske na Viberu nikada ne prosleđuju “trećoj strani” – kao i da su nedostupni i samom Viberu po osnovnoj postavci njegovih servera – garantujući im 100% privatnosti.

“Pružanje jedinstvenog iskustva komunikacije za stotine miliona svakodnevnih posvećenih korisnika Vibera je glavni motiv za naš rad na redovnim inovacijama. Želeli smo da im pružimo nov i upečatljiv prikaz – koji ne samo što izgleda dobro, već im i omogućava brže i efikasnije korišćenje svih funkcija,” izjavio je Ofir Ejal, Potpredsednik odeljenja za razvoj proizvoda pri Viberu. “Sve što radimo okreće se se oko toga kako komuniciramo i povezujemo se jedni sa drugima. Od sada, bez obzira na to gde se naši korisnici nalaze širom sveta, imaće na raspolaganju najbržu moguću uslugu bez žrtvovanja veselog, zabavnog i vizuelno upečatljivog iskustva razmene poruka.” Nov i brži doživljaj čet ekrana na Viberu od sada je dostupan na globalnom nivou za sve korisnike Ajfona, a uskoro i vlasnike Android uređaja.