Viber Ljubavni bot za Dan zaljubljenih

Kako Dan zaljubljenih utiče na vaše emotivno stanje? Da li ste ikada “poljubili žabu” da bi ste dobili princa iz vaših snova? Da li ste sebi poželeli “ludi i nezaboravni seks” na Dan zaljubljenih, ili ste ipak svu svoju ljubav posvetili – samo sebi? Poredite li ovaj praznik sa “odlaskom kod zubara”, ili ste već nestpljivi da vidite šta će vam on doneti – 2018. godine?

Ova i brojna druga pitanja povodom najvećeg svetskog praznika ljubavi, Dana zaljubljenih, vam ove godine neće postavljati najbolja drugarica, zainteresovani kolega ili psihijatar – već – po prvi put u Srbiji – “digitalni Bog ljubavi, Kupidon” – odnosno Viberov “Ljubavni bot”! Omiljena aplikacija za razmenu poruka u našoj zemlji lansirala je svog prvog bota – poslednju reč savremene automatizovane dvosmerne komunikacije – na njenom zvaničnom javnom nalogu “ViberSerbia” – sa željom da ovaj Dan zaljubljenih učini posebnim i nezaboravnim – na duhovit način. Viberov “Ljubavni bot” će vam uputiti niz vezanih pitanja – posebno pravljenih za imuške i ženske sagovornike – sa željom da zajedno otkrijete kakvi ste ljubavnica ili ljubavnik, šta ste spremni da uradite za pravu ljubav, koliko vam ljubav uopšte i znači, i koliko ste realni u sagledavanju njene uloge u vašem životu. Ali, pazite – Viberov bot “nema dlake na jeziku” i, pored toga što će vas sigurno više puta nasmejati – ukazaće vam na neke istine koje vam možda niko drugi neće reći.

Kako je Viberov Ljubavni bot već pobudio dosta interesovanja na javnom nalogu “ViberSerbia” http://chats.viber.com/vibersrbija) moći ćete da propratite, lajkujete i podelite sadržaje zanimljive prepiske inspirisane ovim praznikom. Po izlasku na stranicu ViberSerbia javnog naloga na Viberu, kliknite ikonicu za četovanje u gornjem desnom uglu, i Viberov “Ljubavni bot” će vam se obratiti i predložiti da uradite “Kupidonov ljubavni kviz”. Konačni zaključak o tome kakva ste vrsta ljubavnice ili ljubavnika naćiće se na linku Viber ljubavni bot - pitanja i rezultati, pa prosledite poziv vašim prijateljima da “popričaju sa digitalnim Kupidonom” kako biste “ukrstili” duhovite zaključke i preporuke za vaš ljubavni život koje će vam Viberov “ljubavni mudrac” ovako preneti. Da li više verujete u to da “srce često vidi ono što oko ne može”, da “vas nečija ljubav čini jačim, a vaša ljubav za nekoga – odvažnijim” ili “da je poljubac čaroban gest prirode koji se odigra kad reči postanu suvišne” – saznajte istinu o “vašem ljubavnom Ja” od Viberovog ljubavnog bota ovog Dana zaljubljenih!