Velika Fujitsu konferencija u Beogradu 17. septembra u hotelu Radisson Blu Old Mill

Godišnja konferencija kompanije Fujitsu, jednog od globalnih IT lidera, biće održana 17. septembra u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Pod sloganom "Let's shape our tomorrow", ovogodišnja Fujitsu konferencija reafirmisaće posvećenost kompanije pružanju podrške svojim korisnicima u stvaranju bezbedne i održive budućnosti, uz korišćenje informacionih tehnologija.

Zvanično press saopštenje

Učesnici na konferenciji će biti upoznati sa inovacijama u tehnološkom razvoju i informacionim tehnologijama, kao i ulogom i mestom Fujitsu-a u tim promenama. Predavači će biti Christian Bock, Global Clients and Datacentre Marketing Programs Fujitsu, koji će održati predavanje “Radno mesto orijentisano ka čoveku: Radost i efikasnost su u vezi”. Alfons Michel, Head of Account Marketing and Public Affairs Fujitsu, održaće prezentaciju na temu “Budućnost data centara”. Wilhelm Gassner, Director Sales Eastern Europe PFU, održaće predavanje na temu “Fujitsu skeneri – izbor profesionalaca za skeniranje dokumenta”.

Pored stručnjaka iz Fujitsu-a, predavanja će u svojim oblastima održati i eksperti iz Veritas-a i Commvault-a. “Arhiviranje u oblikovanju informacionog pejzaža budućnosti” približiće Nedeljko Stefančić, Senior Technology Consultant Veritas, dok će Aleksandar Antić, Territory Account Manager SEE region Commvault, prezentovati “Commvault Simpana – prozor u svet podataka i informacija”.

Kompanija Fujitsu stvara radno mesto orijentisano ka potrebama čoveka. Nova generacija zaposlenih i sazrevanje mobilnih tehnologija pokreću trend poslovne mobilnosti. Zahvaljujući prezentacijama Workplace sistema, učesnici konferencije će se suočiti sa odgovorom na pitanje da li njihovo radno mesto spremno dočekuje budućnost i izazove koji dolaze.

Velike i organizacije u razvoju treba da se prilagode povećanoj potražnji i onome šta ona predstavlja za njihove informaciono-komunikacione tehnologije. Sve ovo zavisi od toga šta se čini sa data centrima, jer ne postoji jedan pristup koji odgovara svima. Uzimajući to u obzir, poseban akcenat na Fujitsu konferenciji biće na data centrima, kako na serverima, tako i na storidžima.

Fujitsu Technology Solutions u saradnji sa strateškim partnerima u Srbiji, uz bogat i zanimljiv sadržaj o globalno važnim i univezalnim temama, ima spremne odgovore i rešenja za efikasno preoblikovanje poslovanja ovdašnjih korisnika informacionih tehnologija.

Opšte informacije o kompaniji Fujitsu:

Fujitsu je vodeća japanska kompanija za informaciono-komunikacione tehnologije, koja nudi kompletan asortiman tehnoloških proizvoda, rešenja i usluga. Oko 159.000 Fujitsu zaposlenih radi za Fujitsu kupce u više od 100 zemalja. Mi koristimo naše iskustvo i moć informaciono-komunikacionih tehnologija kako bismo oblikovali budućnost društva zajedno sa našim klijentima.

Fujitsu Limited (TSE: 6702) prijavio je prihode od 4.8 triliona jena (US 40 milijardi dolara) za fiskalnu godinu koja se završila 31.marta 2015. godine.