Uz Moto Modove, uskladite svoj moto z uređaj sa onim što najviše volite

27.8.2018. Beograd, Srbija - Svi želimo najbolje mobilno iskustvo koje ne mora biti ograničeno samo na telefon. Upravo zbog toga moto z porodica i moto modovi prevazilaze ograničenja uobičajenih pametnih telefona, i pružaju impresivno iskustvo stvari koje volite. Kolekcija moto modova pretvara bilo koji moto z pametni telefon u partnera koji Vam najviše odgovara u svakodnevnom životu.

Na tržištu koje je pretrpano ogromnim izborom premijum pametnih telefona, možda vam je teško da pronađete baš onaj u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled, a koji vam je u isto vreme i dostupan. Zbog toga, ponovo pomeramo granice uz novi moto z3 play, pametni telefon sa premijum funkcijama koji nastavlja moto z tradiciju.

Bez obzira koji uređaj iz moto z porodice posedujete – moto z, moto z play, moto z 2 play, moto z 2 force ili moto z 3 play – moto modovi su kompatibilni sa bilo kojim modelom. Moto mod JBL SoundBoost 2 – napredni audio zvučnik druge generacije dolazi sa ugrađenom baterijom koja omogućuje do 10 sati zabave, kako biste uvek bili u centru dešavanja. Ovaj modul poseduje unapređeni dizajn i vodootporni sloj, koji će se pobrinuti da ni jedna kap ne stane na put vašoj zabavi. Moto z 3 play je takođe kompatibilan i sa prvom edicijom JBL® SoundBoost zvučnika.

Snimite interaktivni video od 360° u 4K rezoluciji sa impresivnim 3D zvukom uz 360 Camera Moto Mod. Uz napredni softver moći ćete da editujete sadržaj na vašem telefonu gde god da se nalazite i istog trenutka ga podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Koristite Moto GamePad da biste igrali vaše omiljene igre. Uz dva načina upravljanja, D-pad i 4 dugmića za akciju, vaš telefon će se transformisati u ultimativnu gejming konzolu. A sa ugrađenom baterijom od 1035 mAh, vaše gejming iskustvo neće imati granice. Uz Polaroid Insta-Share Printer, vaš telefon će se u tren oka pretvoriti u pravu fabriku uspomena. Moći ćete da štampate sve vaše omiljene fotografije ili cele kolekcije vaših omiljenih slika sa društvenih mreža sa zabavnim filterima – pravo sa vašeg telefona. Ukoliko ste fan obrađivanja fotografija, Polaroid FX Android aplikacija daće vašim fotografijama željeni izgled.

Okupite svoje prijatelje i gledajte najnovije filmove, fotografije sa zajedničkih odmora ili live događaje uz Moto Insta-Share Projector mod koji bilo koju ravnu povšinu pretvara u ekran od 70 inča. Ovaj modul poseduje ugrađenu bateriju i automatsko poravnavanje koje će vaše iskustvo učiniti još ugodnijim. Uslikajte neverovatne detalje, čak i iz poslednjeg reda na koncertu vašeg omiljenog umetnika u prepunoj hali! Uz 10x optički zoom - Hasselblad True Zoom mod, moći ćete da uslikate bilo koji detalj sa bilo koje razdaljine – bez smanjenja rezolucije.

Svi dobro znamo onaj momenat kada nam iscuri i poslednja “kap” baterije. Uz moto Power Pack mod, moći ćete da napunite bateriju gde god da se nalazite – u tren oka. Kompatibilan je sa moto z porodicom, tako da više nikada nećete propustiti ni jedan trenutak, uz dodatni kapacitet baterije koji je uvek uz vas.

Paketi pravljeni za vas: Ukoliko vam je potrebno duže trajanje baterije dok ste u pokretu, za vas smo spremili moto mod paket. Moto z 3 play je već sada dostupan na našem tržištu po lokalnoj ceni. Uz njega dolazi i besplatan baterija mod koji je uključen u paket.

Dostupnost i cene:

JBL® SoundBoost je dostupan kod VIP operatera, po ceni od 12,000 dinara.

Hasselblad True Zoom je dostupan kod VIP operatera, po ceni od 31,200 dinara.