Uz kupljeni Samsung Galaxy S9 ili S9+ dodatni pokloni

Beograd, 4. maj 2018 – Svakome od nas desilo se da u nekom trenutku ispusti telefon. Da možda ošteti, razbije ili ogrebe ekran. Kako bi svojim korisnicima pružila mogućnost da maksimalno uživaju u svom telefonu, bez razmišljanja o ovakvim situacijama, kompanija Samsung kupcima novih uređaja Galaxy S9 ili S9+ nudi pravo na dodatno osiguranje od godinu dana, u slučaju oštećenja ekrana. Uz osiguranje, ova kompanija daje bežični punjač, auto držač za telefon i auto punjač.

Samsung

Pravo na dodatno osiguranje stiču svi oni koji do 15. maja kupe Galaxy S9 ili S9+. Neophodno je da se kupac registruje najkasnije sedam dana od datuma kupovine (rok za registraciju je 22. maj), na stranici UNIQA osiguranja uz priloženi validan dokaz o kupovini uređaja. Ukoliko telefon kupuje pravno lice, prilikom popunjavanja registracione forme, neophodno je umesto imena i prezimena uneti naziv firme. Preporučena maloprodajna vrednost poklona i uštede prilikom oštećenja ekrana je 29000 dinara, dok je rok za isporuku poklona 20 radnih dana.

Ova akcija važi za uređaje kupljene kod zvaničnih Samsung partnera, a detaljnije informacije o osiguranju i registraciji dostupni su na sajtu www.samsungsp.eu.