Uskoro u Srbiju stižu najpristupačniji telefoni iz Moto porodice - Moto C i Moto C Plus

Kompanija Lenovo najavila je da će najpristupačniji telefoni iz Moto porodice biti dostupni i u Srbiji od juna 2017. godine. U pitanju su Moto C i Moto C Plus telefoni koji korisnicima obezbeđuju ključne karakteristike po najpristupačnijoj ceni. Uz nove Moto C i Moto C Plus telefone, korisnici će dobiti novčano prihvatljive mobilne telefone sa ključnim karakteristikama koje žele, kao što su dizajn, trajanje baterije i performanse. Moto C telefon razbiće monotoniju telefona u ovom cenovnom rangu uz unapređen dizan, zadnji poklopac sa mikro-teksturom i živopisan ekran. Dostupan u bojama kao što su metalik trešnja, biserno bela, čista zlatna ili sjajno crna*, Moto C će sigurno impresionirati svoje kupce.

Moto C – ključne karakteristike u jednom uređaju

Moto C i Moto C Plus biće dostupni početkom juna u zemljama širom sveta, uključujući i Srbiju. 3G verzija Moto C uređaja imaće početnu cenu od 99 evra sa 1GB RAM i 8GB prostora.

Moto C i Moto C Plus

Pored interesantnog dizajna, korisnicima će biti omogućeno da uvek budu u pokretu, bez potrebe za dodatnim punjenjem baterije. Moto C telefon opremljen je baterijom od 2350 mAh 1 koja će omogućiti korisnicima da se fokusiraju na ono što žele da rade, a ne na to da li će imati dovoljno energije u bateriji kako bi to uradili.

Moto C i Moto C Plus

Pored dugotrajne baterije, procesor sa četiri jezgra i 4G brzina 2 omogućiće korisnicima da bez problema prebacuju aplikacije, puštaju muziku i igraju video igre. Takođe će biti idealan za ljubitelje društvenih mreža koji žele brzo da ažuriraju svoje statuse i provere novosti na mrežama koje koriste.

Moto C i Moto C Plus

Moto C će se takođe postarati da korisnici ne propuste važne trenutke, čak ni u mraku. Za dobre selfije pobrinuće se prednja kamera od 2MP, kao i blic za pravljenje selfija. Sa odvojenom zadnjom kamerom i LED blicom, korisnici će biti u mogućnosti da naprave fotografiju na bilo kom mestu.

Moto C Plus – Snaga koja pokreće

Za više ključnih karakteristika, korisnicima će biti dostupan Moto C Plus. Ovaj telefon dolazi sa većim ekranom, snažnijom baterijom i naprednijom cenom, ali prihvatljivom cenom. Uz snažnu bateriju od 4000 mAh 1 potraga za utičnicama više neće biti problem. Uz Moto C Plus telefon, korisnicima će biti obezbeđeno 30 sati trajanja baterije sa samo jednim punjenjem.

Moto C i Moto C Plus

Takođe, dual SIM opcija će korisnicima omogućiti da jednostavno menjaju način korišćenja telefona, bilo da je to u poslovne ili privatne svrhe, a uz micro SD karticu 3 biće obezbeđeno više mesta za aplikacije, fotografije ili muziku.

Moto C i Moto C Plus

Moto C Plus takođe je opremljen snažnom kamerom, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Uz prednju kameru od 2MP i zadnju kameru od 8MP i LED blicom, korisnici će uvek moći da naprave lepe i jasne fotografije, kao i selfije.

Dostupnost i cena

Moto C i Moto C Plus biće dostupni početkom juna u zemljama širom sveta, uključujući i Srbiju. 3G verzija Moto C uređaja imaće početnu cenu od 99 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora, dok će 4G verzija imati početnu cenu od 109 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora. Početna cena Moto C Plus telefona iznosiće 139 evra sa 1GB RAM i 16GB skladišnog prostora.