Uskočite u budućnost rešenja displeja sa BenQ na sajmu ISE 2019

BenQ, internacionalno poznat snabdevač rešenja za displeje, izložiće svoje najmodernije opcije softvera i hardvera za AV industriju na sajmu ISE 2019. Izložbu obuhvata kompletna paleta laserskih projektora, interaktivnog ravnog panela (IFP) i pametnih rešenja za reklame, lansiranje najnovijeg rešenja za bežičnu prezentaciju InstaShow WDC20, i Google Jamboard.

Sada sa podrškom za mobilne uređaje, većom interaktivnošću i opcijom deljenje na četiri ekrana, InstaShow WDC20, BenQ-ov najnoviji uređaj za bežičnu prezentaciju je naslednik uređaja InstaShow WDC10. Njegovo jedinstveno rešenje omogućava da više korisnika vode prezentaciju, bežično, iz jednog uređaja. Jednostavan za upotrebu InstaShow WDC20 je sledeći korak u kompaniji za poboljšanje saradnje na radnom mestu.

Na displeju će takođe biti paleta proizvoda koji ističu BenQ-ovu posvećenost da isporuči najbolje moguće usluge korisnicima. U primere spadaju njegova IFP rešenja za oblak kao i Google Jamboard, digitalna bela tabla u oblaku koja omogućava korisnike da kreiraju, prezentuju i sačuvaju ideje na svom displeju. BenQ je ekskluzivni partner kanala Jamboard. Pored toga interaktivne mogućnosti BenQ proizvoda biće naročito evidentne u celoj paleti UST laserskih projektora za tržišta od opšteg obrazovanja do upravnih odbora i muzeja.

Na drugim mestima u okviru izložbi biće predstavljeni proizvodi inovativnog softvera koji dodaju vrednost korisničkom iskustvu u mnogim aspektima. BenQ-ovo pametno reklamiranje i proizvodi reklamiranja prema tipu bar koda, na primer, su uključeni u BenQ-ovom vlasništvu X-Sign CMS, a mogu se koristiti na više ekrana i mogu obuhvatati detalje kao što su informacije o proizvodu i interaktivni sadržaj, kao i katalog i informacije o meniju.

Softver EZWrite 5 na RP serijama interaktivnih ravnih panela (IFP) omogućava korisnicima da kreiraju napomene u oblaku koji se povezuju na više uređaja s ukrštenom platformom ili čak na drugim BenQ IFP, rezultujući u uglađenu saradnju u realnom vremenu. Ističući takve softvere, uključujući ove, biće ključne funkcije za BenQ na sajmu ISE 2019.

BenQ ISE 2019 istaknute tačke:

  • Lansiranje InstaShow WDC20– Rešenje bežične prezentacije koje sada podržava mobilne uređaje, podržava interaktivnost i nudi opciju deljenje na četiri ekrana.

  • Kompletna paleta laserskih projektora – Karakterišući proizvode kao što su LW890UST, LW720 i LU9235, paleta laserskih projektora napravljenih za različita tržišta, od soba za sastanke do visokog obrazovanja i muzeja.

  • Pametno reklamiranje i reklamiranje prema tipu bar koda –BenQ-ova paleta pametnih proizvoda i proizvoda reklamiranja prema tipu bar koda su kompletirani sa X-Sign CMS u vlasništvu i sposobni su za 4K sadržaj. Njihov visok osvetljaj i ugrađen softver znače da su pametna rešenja, bilo da je u pitanju malo, srednje ili veliko poslovanje.

  • Interaktivni ravni paneli –Uz neverovatnu jasnoću slike zahvaljujući rezoluciji od 4K UHD, BenQ-ovi IFP-i na izložbi na sajmu ISE 2019 isporučuju saradničko iskustvo za korisnike. Zahvaljujući softveru Account Management i EZWrite 5 oni predstavljaju budući primer korisnih BenQ-ovih proizvoda softvera i hardvera.

  • Google Jamboard –Dizajnirano za G Suite kupce, Google Jamboard je digitalna bela tabla za saradnju od 55-inča koja funkcioniše u oblaku. BenQ je ekskluzivni partnera kanala Jamboard, iznoseći svoje mogućnosti saradnje na tržištu.