Tuncmatik
Lite II 850VA/480W
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Tuncmatik
  Model Lite II 850VA/480W
 Osnovno Oblik Mini-kućište
  VA rang 850
  Snaga 480
  Dodatna zaštita RJ-45
  Broj izlaza - baterija 4
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 05-Jul-2016 08:07:54 - #199188

Tuncmatik Lite II UPS napona 850VA i snage 480W je uređaj koji omogućava napajanje računara i elektronskih uređaja direktno iz mreže. Kada napon opadne ili poraste izvan granica koje su bezbedne za elektroniku uređaja, UPS sistem će taj napon dovesti u normalu i obezbediti nesmetan rad uređaja.

Tuncmatik Lite II

Sa druge strane, ako u potpunosti dođe do prekida napajanja u okviru električne mreže ovaj uređaj je tu da preko svoje ugrađene baterije obezbedi napajanje u roku od nekoliko časova, u zavisnosti od broja uređaja povezanih u tom trenutku koji zahtevaju napajanje.

Tuncmatik Lite II

Lite II model je opremljen procesorom visoke brzine koji reguliše rad svih funkcija ovog uređaja tačno i na vreme. Procesor reguliše bezbedan rad sistema i sprečava da dođe do preopterećenja elektronskih uređaja. Takođe, sistem je opremljen funkcijom automatskog regulisanja napona, a u slučaju prekida napajanja iz mreže nakon njegovog ponovnog uspostavljanja UPS počinje da puni svoju ugrađenu bateriju da bi povratio njen kapacitet.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Tuncmatik
  • Model UPS Lite II 850VA/480W
  • Kapacitet/snaga: 850VA/480W
  • Ekran: LED panel
  • Alarm: režim baterije, režim niskog napona, preopterećenje, greška
  • Ulazni napon: 230/230/240 VAC
  • Opseg napona: 162 – 265V
  • Frekvencija :50-60Hz

Zaključak

Tuncmatik Lite II UPS je uređaj dizajniran da obezbedi zaštitu vašim elektronskim uređajima i da istovremeno obezbedi napajanje u slučaju prekida dosutpno električne energije. Poseduje zaštitu od prevelikog i premalog napona. U slučaju prekida napajanja iz mreže nakon što se ono ponovo uspostavi baterija uređaja se puni da nadoknadi potrošeni kapacitet.

Conclusion

Tuncmatik Lite II UPS is designed to ensure the protection of electronic devices and provide powers supply in case of power failure. It has voltage protection, and in the case of a power failure, after re-establishing the regular power supply the battery is re-charging in order to recover the capacity.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 160€

sampro.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan