Tehnomanija slavi 17 godina poslovanja

Tehnomanija, jedan od vodećih domaćih lanaca iz oblasti trgovine tehnikom u Srbiji, od 14. do 17. jula proslaviće svoj 17. rođendan i tako obeležiti uspešno višegodišnje poslovanje.

Tehnomanija na tržištu Srbije posluje od 1999. godine a njena jedinstvena ponuda sadrži više od 20.000 različitih proizvoda sa etiketama čak 350 renomiranih svetskih brendova. Danas maloprodajnu mrežu čini čak 34 objekta i 4 franšize, sa više od 500 zaposlenih širom Srbije.

Na polju e-trgovine, Tehnomanija, kao jedan od pionira, od samog početka postavlja standarde kako u izgledu, tako i u funkcionalnosti internet prodavnica. Danas može da se pohvali inventarom sa više od 15.000 aktuelnih različitih proizvoda i 30.000 posetilaca na dnevnom nivou. Kao vodeći sajt za kupovinu tehničke robe tehnomanija.rs je u prethodnom periodu objavila i verziju prilagođenu mobilnim aparatima, kao i aplikacije za iOS i Android operativne sisteme.

U narednih nekoliko meseci ćemo Vas tek obradovati novim funkcionalnostima i aplikacijama koje će u velikoj meri pojednostaviti kupovinu i u učiniti je pravim uživanjem. Ostanite uz nas da proslavimo zajedno još mnogo uspešnih godina.