Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Yenkee
  Model YKB 3100 Ambush
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
JACKSS10e
ip adresa: 77.46... - vreme: 30-Apr-2019 23:04:17 - #208137

Bio sam glup sto nisam poslusao komentar ovde sto je postavio Telkontar,jednostavno nisam mu poverovao u to jel moj brat ima istu ovaku tastaturu vec 2 godine i nema problema...

 

100
Telkontar
ip adresa: 178.22.. - vreme: 11-Dec-2017 13:12:53 - #204456

Teško đubre od tastature, nemojte ni da razmišljate da je uzimate. Manje od dva meseca pošto sam je kupio, neki tasteri su već počeli da se zaglavljuju, nalepnica koja ide preko num / caps / scroll dioda iznad numeričkog dela je otpala, te sam dobio tri zjapeće rupice i diodu koja blješti, "responsiveness" je užasan, redovno se dešava da ugasim komp a backlight ostane upaljen, pa moram da je izvadim i vratim nazad u USB port. Ima tri opciej za boju, ali se svaki put kada je isključim sa porta resetuje na defaultno crveno. Crna farba sa enter tastera se već izlizala, a po defaultu su tasteri od neke providne plastike, tako da sad mnogo više svetli nego što treba... jedino dobro što mogu da kažem, kada sam pitao momka koji radi u radnji kakva je, da li ima neki utisak ili šta kažu rekao mi je da nema pojma, tako da eto plus momku za iskrenost, tastaturu u kantu.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan