Speed-Link
Ferus SL-670000-BK-US
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Speed-Link
  Model Ferus SL-670000-BK-US
 Tastatura Tip Klasična
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 27-Jul-2016 07:07:33 - #199616

Speedlink Ferus igračka tastatura je opremljena sa deset posvećenih tastera za pristup multimedijalnim funkcijama čak i onda kada ste u sred igre. Za njeno instaliranje nisu potrebni nikakvi drajveri tako da odmah možete da je jednostavno priključite i počnete da koristite.

Speedlink Ferus

Tastaturu karakterišu izmenjivi tasteri za igre, odnosno ASWD tasteri kao i tasteri strelica u crvenoj boji. Za maksimalni ergonomski komfor korišćenja ove tastature dostupna je opcija promene njene visine.

Speedlink Ferus

Dimenzije tastature s 442x159x27mm dok je njena masa 510 grama što je čini idealnim delom vaše igračke opreme. U pitanju je tastatura pune veličine sa numpadom standardnih dimenzija. Za laku promenu igračkih tastera proizvođač je obezbedio alat koji ovaj zadatak izvodi bez ikakve muke i veoma brzo.

Specifikacije:

  • Proizvođač: SpeedLink
  • Model: Ferus SL-670000BK-US
  • Tip: Klasična
  • Priključak: USB
  • Povezivanje: žično

Zaključak

SpeedLink Ferus SL670000 je igračka tastatura pune veličine opremljena multimedijalnim tasterima koji omogućavaju pristup funkcijama i iz same igre. Opremljena je kablom dužine 1.7m, i poseduje specijalne dodatke za igračke tastere koji se mogu menjati po potrebi i adekvatnim alatom za promenu ovih dodataka.

Conclusion

Speedlink Ferus SL670000 is a full-size gaming keyboard equipped with multimedia allowing users to access functions from the game itself. It offers 1.7m cable length and has special features for gaming keys that can be changed if necessary, along with appropriate tools.

Zahvaljujemo se:

Desk, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 12€

desk.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan