TAG HEUER predstavlja restilizovane Carrera Lady časovnike

Elegantan i izdržljiv, Carrera Lady sat ima novi dizajn koji unapređuje čitavu 36 mm kolekciju. Od odvažnih boja, do poboljšane čitljivosti brojčanika, restilizovani Carrera Lady satovi, dostupni su sa kvarcnim ili automatskim mehanizmom, spretno kombinujući performanse i stil.

Tag Heuer

Svojim ženstvenim duhom i diskretnom sofisticiranošću, svaki od novih modela iz kolekcije Carrera Lady prečnika 36 mm, čini idealan aksesoar za samouverenu, modernu i urbanu ženu. Da bi predstavili stil i karakter novih Carrera Lady satova, švajcarski časovničarski brend je uradio seriju fotografija sa modelom, glumicom i ambasadorom brenda TAG Heuer, Karom Delevinj. Neustrašiva i ženstvena, Karina ličnost i reputacija su savršen odraz ovih savremenih satova.

Tag Heuer

“Za mene sat nije samo modni dodatak, već nešto što odražava ko ste vi i vaš životni stil. U tom smislu, volim da moj sat bude hrabar, odvažan i uočljiv. Prvo što primetite kada pogledate Carrera satove su dizajn, linije i elegancija, a oni opet nisu sasvim klasični. Dopadaju mi se boje, narukvica od nerđajućeg čelika i to što ih možete nositi tokom celog dana uz različite odevne kombinacije“, rekla je Kara.

Tag Heuer

Sofisticiranost u detaljima

Pogled na brojčanik otkriva rafinirane indekse i kazaljke. Brojčanik je dostupan u beloj sedef, ljubičastoj, plavoj, sivoj i crnoj boji i savršeno je čitljiv zahvaljujući izrazito čistom dizajnu. Skala sekundi je utisnuta na okvir brojčanika i okružena je ili glatkom ili dijamantskom koronom. Poslednji detalj koji izdvaja nove ručne satove Carrera Lady, u odnosu na njihove prethodnike, je datumski prikaz na poziciji 3h - okvir se može pohvaliti intrigantnim trapezoidnim oblikom, za razliku od kvadratnog oblika originala.

Tag Heuer

Polirani i satinirani stil

Satovi od nerđajućeg čelika prečnika 36 mm sada imaju zakrivljene stopice koje su pričvršćene na brušenu i poliranu narukvicu od nerđajućeg čelika, kaiš od teleće kože ili kaiš od aligatorske kože sa satenskom završnom obradom. Veličina kućišta, zajedno sa automatskim mehanizmom, čini Carrera Lady model savremenim satom koji se izdvaja od drugih avangardnih časovnika švajcarskog časovničara. Dimenzija kućišta od 36 mm je veća u odnosu na druge ženske satove koje TAG Heuer generalno proizvodi, ali je idealna kao egzemplar modela koji je istovremeno robustan i elegantan.

Tag Heuer

Ovi satovi namenjeni elegantnim ženama dostupni su sa ljubičastim, tamnoplavim ili sivim kožnim aligatorskim kaišem, dok su prošiveni kaiševi od teleće kože u crnoj ili plavoj boji dali ženstvenost celokupnom izgledu. Modeli koje pokreće automatski mehanizam su dostupni sa aligatorskim kaišem u taupe nijansi ili sa narukvicom od nerđajućeg čelika. TAG Heuer je odabrao ovu kolekciju kako bi predstavio svoju novu preklopivu kopču namenjenu kožnim kaiševima, koja je tanja od prethodnih modela i daje celokupnoj estetici sata prefinjen izgled.

Tag Heuer

Pozadina kućišta sa kvarcnim mehanizmom je označena logotipom i imenom kolekcije TAG Heuer, zajedno sa ukrštenim šablonom koji je omaž trkačkom nasleđu linije Carrera. Alternativno, mehanički mehanizmi imaju safirno kućište koje pruža nesmetan pogled na automatski kalibar.

Tag Heuer

Život u brzoj traci

Kolekcija TAG Heuer Carrera je prvobitno predstavljena 1963. godine, a njene veze sa svetom automobilskih trka i dalje pokreću liniju koja je postala jedna od najpopularnijih i najpoznatijih kolekcija brenda. Linija Carrera Lady nije drugačija - fokus, vožnja i smeo stav odnose se i na avanturiste koji su u trci sa životom i na ženu koja zna šta želi da postigne i neće skinuti nogu s gasa dok to ne dobije. Sa ovom kolekcijom Carrera, žene mogu nositi sat koji je stvoren samo za njih, bez kompromisa u pogledu vrhunskih inovacija, zapanjujućeg dizajna i bogatog nasleđa.