TAG Heuer predstavlja LINK hronograf verziju

Najnoviji dodatak TAG Heuer Link kolekciji koja je doživela preobražaj u 2016 godini, je nova sportska hronograf verzija.

TAG Heuer LINK

Zaista nije neophodno napominjati koliki je TAG Heuer-ov doprinos u svetu hronografa i preciznog merenja vremena. TAG Heuer proizvodnja koja je smeštena u Švajcarskoj u La Chaux-de- Fonds, kreirala je i usavršila neke od najpreciznijih hronografa u švajcarskoj časovničarskoj industriji u polednjih 150 godina, pomerajući granice preciznosti merenja od - 1/10, 1/100, 1/1000 i 5/10,000 u sekundi.

TAG Heuer LINK

Naravno da je u skladu sa tim bilo potpuno prirodno i za očekivati da brend lansira i Link model -hronografsku verziju, dajući legendarnom satu jedan malo više sportski izgled.

TAG Heuer LINK

Dizajn Link kolekcije datira iz 1987. godine i definiše ga prepoznatljiva narukvica sata koja ima karakteristične karike u obliku latiničnog slova S. Ovaj model predstavlja podjednako legendaran dizajn i standard, kada su u pitanju ergonomija i udobnost nosioca sata, a svaka karika je zaobljena na vrhu, dnu i stranama, pružajući neverovatno gladak osećaj na zglobu ruke.

TAG Heuer LINK

Prečnika kućišta 41 mm, sa crnim ili plavim sunrey brojčanikom, sat dozvoljava maksimum čitljivosti, dok korona sadrži dve komponente, kombinujući dva dizajna-jastučastu podlogu i preklopni prsten. Zahvaljujući suptilnim uglovima, oblik kućišta je nešto između okruglog i jastučastog, kreirajući jedan mekši i izražajniji dizajn. Hronograf kalibra 17 poseduje mali brojač za sekunde na poziciji 3 sata, hronografski brojač za minute na poziciji 9 sati i brojač za sate, na poziciji 6 sati.

TAG Heuer LINK

Kompletno izrađena od čelika, narukvica je totalno integrisana u kučište, čineći lugove izlišnim, pružajući ergonomičniji dizajn. Svaka komponenta narukvice je ispolirana, obezbeđujući gladak osećaj i fleksibilnost na zglobu ruke.

TAG Heuer LINK

Zahvaljujući neverovatnoj pažnji za detalje, nošenje Link sata postaje postaje iskustvo ispunjeno elegancijom i šarmom. Završni slojevi su sofisticirani, sa kombinacijom sjajnih i brušenih finiša na kućištu i narukvici.

Sat je vodootporan do 100m dubine. Cena link hronografa je 4.250 EUR, odnosno 4.950 USD, 4.750 CHF ili 3’900 GBP