TAG Heuer predstavlja Connected Modular 41

Nakon lansiranja TAG Heuer Connected Modular 45, pametnog sata TAG Heuer proširuje kolekciju predstavljajući novi sat s prečnikom kućišta od 41 mm.

TAG Heuer

Novi model sata kreiran je i specijalno redizajniran za manji zglob ruke. Kada je lansiran u martu 2017, godine sat TAG Heuer Connected Modular 45, redefinisao je karakteristike luksuznog connected sata. Kompletno kreiran kao swiss made proizvod, sa ugrađenim inovativnim modularnim konceptom, ovaj sat naglašava status TAG Heur brenda kao lidera u segmentu connected satova u Švajcarskoj.

TAG Heuer

Nova verzija TAG Heuer Connected Modular 41 poseduje prečnik 41mm, kreiran za ljude koji imaju manji zglob ruke. Inovativan, jedinstven i preoznatljiv TAG Heuer Connected Modular 41 se nalazi u prvim redovima najnovijih tehnologija.

TAG Heuer

Razvijen u saradnji sa Intel-om i Google TM , TAG Heuer Connected Modular 41, sadrži nekoliko poboljšanja u odnosu na svog prethodnika Modular 45. Njegov ekran AMOLED 390x390 nudi 326 ppi rezoluciju i poboljšanu osvetljenost - max. 350 nita.

TAG Heuer

Kapacitet skladištenja informacija je takođe proširen na 8GB dok mu je RAM memorija 1GB, što ga čini izuzetenim za upotrebu u mnogim okolnostima. I ovaj model sata TAG Heuer Connected Modular 41 poseduje genijalan modularni koncept. 7 standardnih modela su dostupni u prodavnicama TAG Heuer i online, dok se narukvice i lugovi mogu prilagoditi.

TAG Heuer

U kolekciju su dodate nove boje narukvica/kaiševa: ružičasta, plava ili bela koža. Na raspolaganju je ukupno 9 različitih narukvica. Connected modul se i dalje može zameniti mehaničkim modulom kalibra 5 sa ​​tri kazaljke. Tako connected sat postaje atraktivan mehanički sat u samo nekoliko klikova.

Novi model nudi sve funkcionalnosti Connected Modular 45.

TAG Heuer Connected Modular 41 je dizajniran u TAG Heuer fabrici u Švajcarskoj. Otporan je na vodu do 50 metara i poseduje GPS, NFC senzor koji omogućava beskontaktno plaćanje putem Android Pay TM , vrhunski AMOLED ekrana sa vrlo visokom rezolucijom i brojne varijante brojčanika koji se mogu odabrati i prilagoditi u TAG Heuer studiju.

TAG Heuer

Budući da oba modela TAG Heur Connected sata 45 i 41 koriste Android Wear operativni system kompatibilni su uz AndroidTM 4 telefone, iOS 9 ili najnovije verzije.

TAG Heuer

Ovo je zasita vrhunski luksuzan connected sat redizajniran za manji zglob ruke, lako prilagodljiv bilo kom stilu ženske klijentele brenda TAG Heuer. Cene TAG Heuer Connected Modular 41 su od 1.190 CHF, 1.100 EUR, 1.000 GBP , 1.200 USD.