TAG Heuer otvorio putujuću izložbu Museum in Motion

TAG Heuer je veoma ponosan na izložbu Museum in Motion, koja prikazuje satove godinama čuvane u muzeju u La Chaux-de- Fonds u Švajcarskoj kao i one iz privatnih kolekcionarskih zbirki.

TAG Heuer

Izabrani satovi pokazuju bogatu istoriju TAG Heuer-a, posebno inspirisanu svetom automobilizma i naglašavaju inovativnu stranu brenda u izradi i dizajnu luksuznih sportskih satova.

TAG Heuer

Ključni časovnici koji će biti predstavljeni na izložbi uključuju originalni 1965 Carrera, napravljen specijalno za vozače i sportske entuzijaste, kao i Carrera 1970 kalibar 12, sa zaštitnom čeličnom bead of rice narukvicom. Drugi važni komadi uključuju 1968, 1970 i 1974 modele Autavia, Camaro 1968, Monaco 1970 i 1975, Manhattan 1977 i Calculator 1974, među mnogim drugim.

TAG Heuer

Posebna izdanja uključuju Kentucky 1979, sa kućištem u obliku potkovice dizajniran u čast Ketucky derbija, Montreal 1972., koji je dobio ime u slavu Formule 1 u Montrealu i 1968 ‘Easy Rider”, poznatiji kao izdanje "Jacki Ickx". Izložba je otvorena pre nekoliko dana u Majamiju tokom četvorodnevnog događaja Watches & Wonders, a tokom narednih meseci sve do oktobra, posetiće mnogobrojne gradove u Americi kao što su: Hjuston, Dalas, Orlando, Las Vegas, Aventura, Mentreal, Njujork.

TAG Heuer

Izložba Museum in Motion (Muzej u pokretu) omogućiće svim ljubiteljima vintidž satova, kolekcionarima i entuzijastima da vide neke od najlegendarnijih TAG Heuer satova. Na taj način svi posetioci će doživeti inovativni svet brenda kao nikada pre.