TAG Heuer je predstavio Cayman limited edition

Švajacarski avangardni proizvođač satova TAG Heuer i vrhunski ritejler Kirk Freeport, predstavili su svetu TAG Heuer Cayman Limited edition satove, kreirane u korist Guy Harvey Ocean Fondacije(GHOF). Guy Harvey Ocean fondacija ima za cilj da osigura budućim generacija uživanje i korist od prirodno uravnoteženog okeanskog ekosistema. Ovom saradnjom, TAG Heuer  i Kirk Freeport žele da podignu svest o zaštiti morske sredine i naglase važnost rada same fondacije.

TAG Heuer Cayman limited edition

U prisustvu Kristijana Vajsbaha, predsednika grupe LVMH divizije Watch Jewelry za Karibe i Južnu Ameriku, porodica Kirkonel u čijem je vlasništvu Kirk Freeport kao i Gaj Harvi, poznati naučnik, umetnik, konzeravator i ljubitelj mora, priredili su događaj na Kajmanskim ostrvima na kojem je prisustvovalo 80 privilegovanih zvanica.

TAG Heuer Cayman limited edition

Događaj je otpočeo neobičnim koktelom koji je upriličen plovidbom na katamaranu, a završen je svečanom večerom. Gosti su bili u prilici da saznaju novosti u vezi najnovijih naučnih istraživanja i edukatvinih programa GHOF fondacije. Kuriozitet je svakako bilo predsatvljanje satova TAG HeuerCayman edition, namenjenih muškarcima i ženama.

TAG Heuer Cayman limited edition

“Nakon prve saradnje 2014. godine, uzbuđeni smo što su TAG Heuer i Kirk Freeport uplovili u jednu dublju saradnju, šireći reč o važnosti i zaštiti morske sredine.” Rekao je Gaj Harvi.

TAG Heuer Cayman limited edition

TAG HeuerCayman  ediciju čine dva specijalna sata sa vodootpornošću do 200m dubine. Deo od prodaje otići će kao podrška GHOF fondaciji, uključujući $85,486 koji će biti donirani od prodaje prvog modela ove ograničene serije.

•    Formula 1 Men: Sat poseduje simbol ajkule čekićare na plavom brojčaniku, koji je nacrtao Gaj Harvi, a ojačan sportskom mat plavom aluminijumskom maskom. Kućište je izrađeno od fino poliranog čelika prečnika 43 mm a poseduje i poliranu narukvicu od čelika

•    Formula 1 Lady:  Sat poseduje čelično kućište prečnika 37 mm i u pitanju sportski, ali ženstveni sat sa crtežom dva delfina na mother of pearl brojčaniku. Crtež je takođe rad Gaj Harvija. Sat poseduje  masku koja je kombinacija čelika i bele keramike, kao i narukvica.

Cena satova je $1430 za mušku verziju, dok je $1600 potrebno izdvojiti za žensku verziju sata.