Svečano dodeljene nagrade PC Press Top 50 2016

Jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade najboljim online nastupima. Pobednici su poznati, a u 2016. godini je uspeh zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama. Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj će se prepričavati do sledećeg februara. Svečanu dodelu nagrada PC Press Top50 otvorio je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i u ime Skupštine grada zahvalio se svim dobitnicima nagrada na velikom doprinosu jednom tako važnom segmentu razvoja društva kao što je razvoj interneta i digitalnih komunikacija.

PC Press Top 50 2016

Svim dobitnicima ovogodišnje nagrade PC Press Top50 nagrade je uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa „PC“. Spisak dobitnika možete da pogledate u našoj ovogodišnjoj objavi, a napominjemo da svaka kategorija ima pobednika, dok su ostali nagrađeni ravnopravni i navedeni abecednim redom.

PC Press Top 50 2016

Svim pobednicima još jedno čestitamo, a u narednim danima očekujte obilje fotografija sa dodele na našem sajtu i društvenim mrežama, te video-snimak dodele nagrada na našem Youtube kanalu.