Style linija AOC-a upotpunjena novim ultra tankim QHD monitorom

Specijalista za monitore AOC u svoju Style liniju monitora dodaje novi 27-inčni monitor koji impresionira svojim ultra tankim dizajnom skoro bez okvira i asimetričnim postoljem.

Zvanično press saopštenje

Novi AOC Q2781PQ dolazi s QHD rezolucijom (2560 x 1440) i novim četvorostranim AH-IPS panelom koji ostavlja utisak kao da je dizajniran bez okvira. Uz odličan kvalitet slike i karakteristikama poput Flicker-FREE tehnologije, monitor će zadovoljiti potrebe modno osvešćenih korisnika ali i pravih profesionalaca.

Brilijantne slike upakovane u jedinstven dizajn 27-inčni AOC Q2781PQ dolazi u unapređenom dizajnu i s poboljšanim kvalitetom slike koja će sigurno impresionirati sve tipove modno osveštenih korisnika. Ultra tanki izgled zahvaljujući novom četverostranom dizajnu skoro bez okvira sa 5.7 mm crnim okvirom na gorjoj, levoj i desnoj strani i 6.25 mm debelim okvirom na doljnjoj strani i moderno asimetrično postolje čine ovaj monitor pravim hvatačem pažnje ali i štedi prostor na radnom stolu.

Osim svog elegantog dizajna, ovaj monitor karakteriše i najnovija tehnologija koja omogućava prvoklasno iskustvo gledanja. To omogućava moderan AH-IPS panel koji stvara široki ugao gledanja od 178 stepeni i osigurava briljantne boje uz 100 postotnu sRGB podršku boja i ravnomernost boja iz bilo kojeg ugla gledanja. AOC Q2781PQ dolazi i s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela) i s više od 3.6 milijuna piksela od čega će najviše koristi imati oni koji se bave uređivanjem slika ili video materijala koji time dobijaju jasne i živopisne vizuale i impresivne detalje. Funkcionalna i udobna upotreba

Moderne karakteristike poput Flicker-FREE tehnologije i više video ulaza čine AOC Q2781PQ funkcionalnim ali i ugodnim „društvom“ kod kuće ili u kancelariji. Korisnici koji često provode duže vreme ispred ekrana imaće koristi od ugrađene AOC Flicker-FREE tehnologije koja reguliše osvetljenje monitora i tako smanjuje titranje ekrana koje često uzrokuje nelagodu i umor očiju. Za one koji žele svoj modni dodatak da upotpune gejming konzloama, Blu-ray playerima ili prenosnim uređajima poput laptopa, monitor ima ugrađen niz ulaza kao što su DiplayPort, dva HDMI ulaza i D-Sub ulaz.

Bez obzira da li korisnici traže monitor idealan za uređivanje slika, rad u tabelama ili za impresionaranje kolega u kancelariji, AOC Q2781PQ će s nogu oboriti svakog korisnika u potrazi za atraktivnim modnim detaljem sa snažnom tehnologijom.