Sony HD-SP1 eksterni hard disk u specijalnom kućištu protiv prskanja, prašine i udara

Ponuda eksternih hard diskova kompanije Sony sadrži neke zaista odlične modele a jedan takav jeste i model HD-SP1. Reč je o hard drajvu 2.5 inčne forme koji karakterišu dimenzije 86.6x24x127mm i skladišteni kapacitet od 1TB.

Sony HD-SP1

Ovaj model se povezuje sa računarom putem USB 3.0 ili 2.0 porta i obezbeđuje maksimalne brzine prenosa od 5Gbps za USB 3.0 konekciju odnosno 480Mbps kada je reč o USB 2.0 konekciji. Može da se koristi na Windows i Mac računarima i podržava operativne sisteme od Windows 7 ka novijim kao i MaC OS X 10.8 i novije.

Sony HD-SP1

Njegovo snažno kućište omogućava da bude otporan na udarce, prskanje vode, prašinu. Karakteriše ga hibridno backup rešenje što znači cloud + softver. Uz ovaj hard drajv kupci dobijaju na korišćenje mnoštvo softvera uključujući Backup Manager, zatim Data Transfer Accelerator i FAT 32 Formatter.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: HD SP1
  • Kapacitet 1TB
  • Fajl sistem: NTFS
  • Masa: oko 260 grama
  • Brzina transfera 5Gbps (USB 3.0), 480 Mbps (USB 2.0)

Zaključak

Sony je ponovo nadmašio sam sebe kreirajući odličan hard drajv koji može da se pohvali velikim kapacitetom, otpornosti na različite uticaje spoljašnjosti kao i odličnim brzinama prenosa sadržaja. Drajv je dostupan u živim bojama, a njegovo kućište ga štiti od udara, prskanja vode, prašine i drugih spoljnih uticaja.

Conclusion

Sony once again outdid itself creating an excellent hard drive that offers high capacity, resistance to outside influences as well as excellent data rates. The drive is available in vibrant colors; a case protects it from shocks, splashes of water, dust and other outside influences.