Snažan Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G po povoljnoj ceni

Snažan Quad-Core TS-1231XU-RP-4G uključuje dva 10GbE SFP + porta koji u potpunosti podržavaju 10GBE velike brzine mreže po pristupačnoj ceni. TS-1231XU-RP-4G obezbeđuje svestran sve-u-jednom funkcionalnost i jedinstvene karakteristike, uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način da iskoristi neiskorišćeni NAS prostor za proširenje kapaciteta memorije drugog QNAP NAS - i kontejnera Station - koja omogućava korisnicima da se ubrzano razvija i primenu Internet stvari (IOT) aplikacija. TS-1231XU-RP-4G je rešenje za skladištenje isplativo, dizajniran za preduzeća u razvoju koja traže pojačanje, restauraciju, privatni cloud, skladištenje za virtualizaciju, i budući dokaz njihove IT infrastrukture za 10GbE mreže.

  • 10GbE spremnost, HDD keš, a enkripcija hardverski ubrzana
  • VJBOD omogućava korišćenje TS-1231XU-RP-4G za proširenje kapaciteta memorije drugog QNAP NAS
  • Kontejnerski virtuelizacija i razvoj puno aplikacija sa Container Station
  • Izgradnja privatnog oblaka za centralno organizovanje i upravljanje datotekama i rezervne zadatke
  • Bezbedan pristup sa VPN Server & VPN Client
  • Brzo pronalaženje datoteka pomoću real-time, prirodno pretragu sa Qsirch
  • Prilagodljiv dizajn koji omogućava povezivanje dva QNAP kućišta za proširenje (UKS-1200U-RP) da poveća ukupan kapacitet skladištenja do 36 diskova

Quad-core CPU i ugrađene dva 10GbE SFP + porta

TS-1231XU-RP-4G je opremljen sa AnnapurnaLabs, Amazon Alpine AL314 quad core 1.7 GHz, ARM Cortek-A15 procesorom sa 4GB DDR3 RAM (nadogradiv na 16GB) i hard disk interfejs SATA 6Gb/s. Njegov enkripcijski hardverski ubrzan sistem pruža bez premca performanse za šifrovanje u svojoj klasi sa AES 256-bitnom, jačanje sistema performanse i bezbednosti, a obezbeđivanje sigurnosti osetljivih poslovnih podataka koji se nalaze u TS-1231XU-RP-4G. Pored dva ugrađena Gigabit Ethernet portova, TS-1231XU-RP-4G takođe uključuje dva 10GbE SFP + porta da u potpunosti podržavaju 10GBE velike brzine mreže za preduzeća koja zahtevaju veći propusni opseg za virtuelizaciju i brzo Backup & obnovu za sve veće količine podataka. Dodatni PCI slot za omogućavanje ugradnje 10GbE + NIC za raspoređivanje mreže fleksibilno velikom brzinom.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

HDD keš ubrzanje

TS-1231XU-RP-4G podržava SSD keširanje za značajno jačanje IOPS performansi zapremine skladišta za povećanje operativne efikasnosti. To je savršeno za poboljšanje ukupnog radnog procesa u monetarni fond IOPS-zahtevne aplikacije i omogućava najbolje od oba troškova i performansi kombinovanjem SSD sa HDD-a.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

Visoka pouzdanost dizajna obezbeđuje kontinuitet poslovanja

Poslovno-spreman TS-1231XU-RP-4G je dizajniran da obezbedi 24/7 operacija i usluga. Podrška za sveobuhvatnim RAID konfiguracijom i "hot-swapping" zamene omogućavaju zamenu hard diskova bez prekida snabdevanja. Qnap napredna tehnologija Raid Recoveri takođe pomaže ako su neki zdravi diskovi slučajno uklonjeni iz degradiranih RAID volumena. Sistem se može povratiti od ponovnog na pogrešno-uklonjene hard diskove tako da podaci i dalje mogu biti dostupni. TS-1231XU-RP-4G pruža visoku pouzdanost i efikasnost sa podrškom za više načina port-kanala, uključujući fail-over podrške.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

VJBOD: koristite NAS za proširenje drugih kapaciteta NAS za maksimalnu razmenu ekonomije

Pored korišćenja priloga za proširenje, postoji dodatna mogućnost da se proširi NAS skladišnog kapaciteta. QNAP VJBOD (Virtuelni, JBOD) je JBOD mreže zasnovane, što vam omogućava da proširi skladište nekog QNAP NAS-a sa višestrukim QNAP NAS jedinicama. TS-1231XU-RP-4G nudi veliki potencijal za ekonomsko proširenje skladištenja drugih QNAP NAS sa VJBOD, i da stvori virtuelne bazene za skladištenje i volumena na virtuelnim diskovima za rad sa NAS uslugama.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

Brzo raspoređivanje IoT aplikacija sa Container Station

QNAP kontejner stanica isključivo integriše LXC i Docker laganu virtuelizacionu tehnologiju, što vam omogućava da rade više izolovanih Linux sistema na TS-1231XU-RP-4G, kao i preuzimali aplikacije iz ugrađenog Docker Hub registra. Ona podržava uvoz kontejner / izvoz i dozvola postavke, a ima i informativnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs da upravljate sa više kontejnera. Šta više, Kontejner stanica pruža idealnu platformu sa bezbroj ruku-na kontejnerima aplikacija programerima za laku primenu, brzo razvija, a povoljno deluje na primenu puno aplikacija odjednom.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

QTS 4.3 - najinteligentniji i intuitivan NAS operativni sistem

QTS 4.3 pruža više inteligentne karakteristike za povećanje efikasnosti upravljanja, uključujući Qfiling da pomaže kategorizaciju datoteka i obavlja poslove na osnovu rasporeda da bi organizovanje fajlova automatski i efikasno izvršavala i još mnogo toga. Sa svojim intuitivnim i jednostavnim korisničkim interfejsom, QTS ima inteligentni desktop dozvoljavajući vam da pronađete željene funkcije brzo, kreiranje prečica na radnoj površini ili prečice grupa, prati važne informacije o sistemu u realnom vremenu, i otvara više aplikacija pokretanjem operativnog sistema Windows za više zadataka istovremeno, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije, donosi optimizovana cloud iskustva i sadrži napredne funkcije.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1231XU-RP-4G

Cross-platforma file sharing, centralizovano skladištenje podataka

TS-1231XU-RP-4G podržava SMB/CIFS, NFS, i AFP protokole za razmenu fajlova preko Windows-a, Mac-a, Linux-a/Unix mrežama. Podaci, rezanje i ISO slike CD i DVD može da se centralno skladište na TS-1231XU-RP-4G i zaštićen je integrisanim antivirus rešenjima. Windows AD® i LDAP usluge omogućavaju sistem administratorima da konfigurišu korisničke dozvole koristeći postojeće prozore AD servera, LDAP server ili ugrađeni LDAP servis. TS-1231XU-RP-4G podržava SAMBA v4 i može da deluje kao Windows kontroler domena za upravljanje postavkama privilegija.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 203.999,99 dinara

Conclusion

The powerful quad-core TS-1231XU-RP includes two 10GbE SFP+ ports to fully support 10GbE high-speed networks at a budget price. 10GbE readiness, SSD cache, and hardware-accelerated encryption engine and VJBOD allows using the TS-1231XU-RP to expand the storage capacity of other QNAP NAS. Scalable design allowing the connection of two QNAP expansion enclosures (UX-1200U-RP) to increase the total storage capacity up to 36 drives

Zaključak

Snažan Quad-Core TS-1231XU-RP-4G uključuje dva 10GbE SFP + porta koji u potpunosti podržavaju 10GBE velike brzine mreže po pristupačnoj ceni. 10GbE spremnost, HDD keš, a enkripcija hardverski ubrzana i VJBOD omogućava korišćenje TS-1231XU-RP-4G za proširenje kapaciteta memorije drugog QNAP NAS. Prilagodljiv dizajn koji omogućava povezivanje dva QNAP kućišta za proširenje (UKS-1200U-RP) da poveća ukupan kapacitet skladištenja do 36 diskova