Natec
Genesis HV59 NSG-0703
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Natec
  Model Genesis HV59 NSG-0703
 Osnovno Tip Slušalice sa mikrofonom
  Povezivanje RF
  Priključak USB
  Domet 10
 Zvučnik Frequency response 107
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 22-Jun-2016 05:06:07 - #198987

Genesis HV59 je bežični igrački headset koji se može uspešno koristiti tokom igranja igara na konzolama ili prilikom upotrebe personalnih računara. Međutim, univerzalna priroda nije jedina prednost ovog seta. Igrači mogu da očekuju i odličan kvalitet zvuka kao i nekoliko specijalnih karakteristika koje pomažu bolju kontrolu zvučnih podešavanja.

Genesis HV59

U ovom setu će uživati korisnici koji nisu ograničeni samo na jednu platformu. Zahvaljujući uključenim USB i optičkim konektorima, igrači mogu da uživaju u kvalitetnom zvuku i na konzolama, laptopovima, personalnim računarima i čak na televizorima.

Genesis HV59

U prodajno pakovanje su uključena dva USB kabla, optički kabl kao i 2.5mm priključak tako da možete da slušalice povežete čak i sa Xbox 360 kontrolerom. HV59 je opremljen osetljivim mikrofonom koji osigurava visok kvalitet prenosa zvuka bez velikih ometanja. Mikrofon se može lako ukloniti tako da vas ne ometa tokom igranja igara.

Genesis HV59

Specifikacije:

  • Proizvođač: Natec
  • Model: Genesis HV59
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: RF
  • Priključak: USB
  • domet: 10m
  • Frekventni odziv: 107

Zaključak

Natec Genesis HV59 su veoma dobre slušalice koje karakteriše mikrofon koji se može odvojiti, mnoštvo opcija prilagođenja kao i bežično povezivanje. Ove slušalice uključuju i brojna podešavanja zvuka koja omogućavaju da obezbedite najbolji mogući zvuk u zavisnosti od žanra igre ili pak od vrste muzike koju slušate.

Conclusion

Natec Genesis HV59 are excellent headphones characterized by a detachable microphone, lots of customization options and wireless connectivity. Headphones include a number of sound settings that allow you to enjoy the best possible sound depending on the music genre you listen to.

Zahvaljujemo se:

ComTrade Shop TC Delta City, Jurija Gagarina 16-16A, 011/3129600

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 100€

comtradeshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan