Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Asus
  Model Vulcan PRO
 Osnovno Tip Slušalice sa mikrofonom
  Povezivanje Žično
  Domet 2.5m
 Zvučnik Frequency response 20Hz-20kHz
  Input impedance 32ohms
 Mikrofon Sensitivity -42dB
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 14-Apr-2016 06:04:58 - #197671

Kompanija Asus odnosno njeno Republic of Gamers odeljenje je predstavilo nove igračke slušalice znake Vulcan Pro, model koji karakteriše ekskluzivni ROG Spitfie USB audio procesor, audio procesor koji ne zahteva drajvere.

Asus ROG Vulcan Pro

Slušalice su dizajnirane da obezbede virtuelni 7.1 surround zvuk, poseduju pojačivač kao i opciju za režime unapređenja zvuka u igrama samo jednim klikom tastera. Aktivni sistem za otkazivanje šuma kreiran specifično za igre smanjuje 85% šuma niskih frekvencija koje potiču tipično od PC komponenti.

Asus ROG Vulcan Pro

Sa druge strane sistem za pasivno otkazivanje šuma utišava okolne zvuke čovekove okoline i one koje stvara glas. Slušalice su opremljene Neodimijum magnetnim drajverima za kristalno jasan zvuk. Zahvaljujući svim pobrojanim karakteristikama ove slušalice su nezaobilazan deo opreme za svakog igrača.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: Vulcan Pro
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: Žično
  • Domet: 2.5m

Zaključak

Asus je predstavio odlične slušalice koje su deo ROG podbrenda ove kompanije, dizajnirane za igrače, opremljene aktivnim i pasivnim sistemima za otkazivanje šuma. Neodimijum drajveri kao i pojačivači čine da zvuk koji čujete bude kristalno jasan i bez i najmanjih smetnji.

Conclusion

Asus introduced excellent ROG headphones designed for gamers that offer active and passive systems for noise cancellation. Neodymium drivers and amplifiers are responsible for crystal clear sound without any interference.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 125€

monitor.rs


100
cica pera
ip adresa: 78.24... - vreme: 22-Dec-2014 10:12:23 - #123550

obelix, ja ima Vulcan slusalice, model bez zvucnog procesora, na njima mikrofon radi savrseno i koliko znam imaju nekakvu asus tehnologiju za redukciju suma. Kod samog mikrofona imaju samo dve zice koje ga spajaju sa zvucnm kartom To sti tebi cas radi cas ne radi moze da znaci da ili su ti slusalice neispravne, pa ti preporucujem da ih nosis u servis ili ti je neispravan izvor zvuka..zvucna karta, cip, sam audio fajl... iskreno nisam nesto nailazio na neku veliku famu po internetu samo dva posta na ASUS ROG forumu... -:Nista posebno


100
obellx
ip adresa: 37.221.. - vreme: 22-Nov-2014 12:11:12 - #122808

VELIKI!!! sam fan Ausa! Pa sam zato kupio ove slusalice, bez nekog velikog gledanja recenzija po netu. Moja topla preporuka je da zaobidjete ove slusalice u sirokom luku! Za pare koje date dobijete sve ovo "pozitivno " sto sam naveo, i onda tu na scenu stupa mikrofon, koji kao sto rece jedan momak, "radi kad on misli da treba". Znaci, mikrofon cas radi, cas ne. Sve sam probao moguce stvari, i isto se desava. Mikrofon kao mikrofon radi ok, jer sam ga spojio sa kablom direkto na zvucnu, i tad nije bilo problema. Problem nastaje kad ga spojite sa headsetom. Cas radi, cas nece.. Drugi problem je, i kad je mic mutiran, cuje se zvuk sa njega. Svasta sam radio i to da ugasim...ponovo isto. Nijesam jedini sa ovim problemom, masu ljudi se zali (sto sam tek kasnije saznao) na isti problem. To se desava i kad zamijene slusalice. Moje sugestije Asusu da to ispravi u narednom modelu. +:dobar kvalitet zvuka,dugacak kabal, anc, posebna zvucna sa FPS,SURROUND,AMP MODOM. Veoma udobne! -:mikrofon, probijanje zvuka sa mikrofona

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan