Sat za superheroja -Nixon X Black Panther limitirana edicija

Dugoočekivani kralj Black Panther je konačno stigao. U sradnji sa kompanijom Marvel comics X BAIT, ekstremno ograničena serija sata koji je dizajniran kako bi emitovao snagu, superheroja koji ga je inspirisao-Black Panther-a kao i njegov intelekt i reflekse, konačno se pojavio paralelno sa svetskom premijerom filma. Black Panther je Marvelov strip junak čija su snaga, intelekt i moć inspirisali čelnike kompanije NIXON koja se proslavila saradnjom sa mnogim umetnicima i izdanjima satova kao što su Star Wars, Santa Cruz, Amuse i mnoge druge.

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu umetnika i sportista i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna. Svetskom premijerom filma Black Panther koji trenutno obara sve rekorde gledanosti, u kom je oživljen junak stripova kojem je pravo ime T'Challa, crni princ izmišljenog afričkog kraljevsta Vakanada N’Džobua, dobio je sada sat koji i izgledom i moćnim performansama oslikava Crnog Pantera kojeg tumači Čedvik Bouzmen.Sat inspirisan kraljem Vakanda je model 51-30 koji je izrađen u crnoj mat boji sa poliranom srebrnom završnicom koja predstavlja oklop Crnog pantera, a takođe podseduje visoko ispolirani prsten i indekse inspirisane njegovim oklopom. Izgravirani brojčanik sata kao i narukvica, podsećaju na otporno vibranium odelo koje nosi Black Panther.

Nixon

Sat takođe poseduje simbol Black Panthera na poziciji broja 12 časova, teksturisane centralne karike, visoko polirane čelične kandže i poleđinu kućišta sa likom Crnog Pantera.

Nixon

Na poleđini kućišta ugravirani su serijski brojevi od 1 do 100. Sat je vodootporan do 300 m dubine i svakom kupcu dolazi u posbnoj proizvedenoj drvenoj kutiji sa satenskom crnom završnom obradom i poliranim srebrom, a na poklopcu je postavljena ikona Marvelovog Crnog Pantera.

Nixon

Sat Nixon x Black Panther 51-30 ograničen je na seriju od samo 100 primeraka, a dostupan je u prodaji kao i putem online prodaji na sajtu BAIT po ceni od $500 USD.