Samsung Printing Solutions rešenja za upravljanje resursima za štampu i dokumenta prepoznata kao ključna u izveštaju IDC-a

Razvoj aplikacija, inovativna rešenja i pažnja koja se poklanja bezbednosti - ključne prednosti u ovom segmentu industrije.

Zvanično press saopštenje

Globalna organizacija za praćenje tržišta IDC je u svom izveštaju MarketScape o industriji upravljanja resursima za štampu i dokumente - prepoznala Samsung kao važnog igrača u ovom domenu industrije.

“Priznanje IDC-ja Samsungovoj diviziji za rešenja za štampu, Samsung Printing Solutions, potvrđuje našu stalnu posvećenosti da pomognemo organizacijama da unaprede svoju efikasnost u poslovanju tako što ćemo unaprediti način na koji digitalizuju dokumenta sa papira i na koji upravljaju svojom štampom," izjavio je Pol Birket, direktor prodaje i marketinga rešenja za štampu pri kompaniji Samsung Europe. "U najnovijim oblastima u kojima se prednost pri štampi daje dokumentima sa prenosivih uređaja i onim sačuvanim na internet serverima (cloud printing), Samsung pomaže klijentima da pristupe informacijama koje su im potrebne, spajajući tehnologije prenosivih uređaja i tehnologije štampe u okviru svoje Smart UX platforme. Pri tom se koriste standardne aplikacije za mobilne uređaje kako bi se smanjio broj zadataka koji se ponavljaju kroz naprednu komunikaciju uređaj-uređaj.”

Ova studija je prva analiza prodavaca na tržištu upravljanja radnim zadacima (managed workflow services) pomoću IDC-jevog instrumenta za ocenu MarketScape. Izveštaj ocenjuje sposobnosti i poslovne strategije vodećih proizvođača na tržištu Zapadne Evrope i ispituje sposobnosti prodavaca da obezbede klijentima postizanje automatizacije radnih procesa veće vrednosti, kao i usluge optimizacije.

IDC-jev MarketScape izveštaj prepoznao je Samsungovu upotrebu tehnologija čuvanja podataka na serverima na internetu (tzv. klaud) i tehnologija prenosivih uređaja, kao i intuitivne proizvode iz asortimana hardvera i servise koji donose dodatnu vrednost, a koji nude više od same štampe. Oni obuhvataju servise za upravljanje poslovnim procesima, prenosivu štampu, snimanje podataka na prenosivim uređajima i servise digitalnog potpisa, što sve povećava portfolio Samsungove IT ponude. Samsung je takođe pohvaljen za partnerstva i savezništva u oblasti rešenja za štampu, koja sklapa širom sveta. IDC je takođe istakao sposobnost kompanije da uči iz ekspertize i inovacije iz drugih oblasti u kojima posluje, navodeći da mu njegova snaga u oblasti elektronike široke potrošnje donosi prednost.

"Samsungove glavne prednosti su primena razvoja i upotreba inovativnih rešenja koja obuhvataju više od jedne Samsungove proizvodne linije", stoji u IDC MarketScape izveštaju. Pažnja koju Samsung usmerava na bezbednost, zajedno sa njegovim brzim razvojem, pomaže ovoj kompaniji da stekne ugled među potencijalnim klijentima, dok neke konkurentske kompanije još uvek pokušavaju da razveju strahove u vezi sa bezbednošću, koji se javljaju kada se razmatra usvajanje rešenja."

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije, video snimke i srodne članke Samsung Newsroom redakcije, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-printing-solutions-named-as-a-major-player-in-idc-report.