Samsung nagrađen za dizajn i inovacije na sajmu CES 2017.

Las Vegas/Beograd, 9. januar 2017. - Samsung je dobio više od 120 nagrada na sajmu potrošačke elektronike CES 2017, a priznanja u kategorijama kao što su kućna zabava, bela tehnika i mobilni uređaji nastavljaju da pristižu. Među značajnijim nagradama koje je Samsung osvojio su 34 nagrade za inovaciju, uključujući i nagradu za najbolju inovaciju u kategoriji video ekrana. Samsung je takođe osvojio veći broj nagrada koje uručuju mediji, predstavnici industrije i organizacije koje su posetile ovaj događaj, a koji je okupio 3.880 izlagača.

Samsung

Na ovoj proslavi 50. godišnjice sajma CES, neverovatno je videti koliko daleko smo odmakli kao industrija. Godina koja je za nama obeležena je jedinstvenim razvojem u oblasti dizajna i izrade proizvoda, izjavio je Gregori Li, predsednik i generalni direktor kompanije Samsung za Severnu Ameriku. Čast nam je što industrija u kojoj radimo već godinama odaje priznanja našim inovativnim proizvodima i rezultatima razvoja.

Samsung

Samsungovi nagrađeni proizvodi za 2017. godinu uključuju:

  • Samsungovu novu seriju QLED TV uređaja, koja je dobila više od 20 značajnih nagrada, uključujući četiri CES nagrade za inovaciju, nagradu po izboru urednika (Editor&choice) Reviewed.com, nagradu Najbolje na CES-u (Best of CES) i nagradu Najbolji izbor sa sajma CES (CES Top Picks) od „HD Gurua“.
  • Samsungov novi TV uređaj koji je dizajniran da izgleda kao slika na zidu, dobio je nagradu za najbolju inovaciju od CTA, kao i nagradu po izboru urednika časopisa „Popular Mechanic“.
  • Samsungove FlexWash + FlexDry mašine dobile su dve CES nagrade za inovacije i ceo spektar priznanja od medija, uključujući nagradu Najbolje na sajmu CES portala „Technolicious“, nagradu Najbolje na sajmu CES portala „The Verge“ i nagradu za najbolji izbor od portala „TWICE“.
  • Samsungov Chromebook Plus Pro ovenčani su nagradama za najbolji tehnološki digitalni trend (Digital Trends Top Tech of CES). Nagradu za najbolje proizvode na sajmu dobili su od portala „Wired“, „BGR“ „Laptop/Tom&Guide“, „Gear Patrol“ i Google“.