Samo u Vipu – prve postpejd tarife sa neograničenim minutima i porukama

Prekoračenje računa zbog nedovoljnog broja minuta ili SMS poruka uz nove Vip NEO tarife postaje stvar prošlosti. Naime, ova kompanija prva je na srpsko tržište lansirala postpejd pakete sa neograničenim minutima i SMS porukama prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji.

Osim što će korisnici u Srbiji po prvi put biti u mogućnosti da neograničeno pričaju i kuckaju se sa svima, NEO tarife nude i izuzetno pristupačne pakete se velikim brojem MB po ceni već od 999 dinara, pa je najmanji paket NEO 2 dostupan po pomenutoj ceni i nudi čak 2 GB interneta za surfovanje, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

Vip Mobile

Takođe, svi koji bi želeli da postanu Vip korisnici, i time steknu pravo na korišćenje neke od NEO tarifa, dovoljno je da podnesu zahtev u bilo kojoj Vip poslovnici, po proceduri koja je besplatna, veoma brza i jednostavna. Naime, nakon provere i odobrenja zahteva, potrebna su svega dva radna dana za tehničko izvršenje prenosa broja, a svim korisnicima se nudi mogućnost da zadrže isti mobilni broj, koji su imali i pre podnošenja zahteva.

Za sve informacije o NEO paketima i usluzi prenosa broja, zainteresovani se mogu informisati na svakom Vipovom prodajnom mestu širom Srbije, pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0601234 ili na sajtu vipmobile.rs.