Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G - Povoljni Quad NAS sa dualnim 10GbE SFP + portovima

Moćni četvorojezgarni Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G sadrži dva 10GbE SFP + portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine po veoma povoljnoj ceni sa maksimalnom ROI. Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G pruža raznovrsne all-in-on funkcionalnosti i jedinstvene funkcije uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način korišćenja neiskorišćenog NAS prostora za skladištenje za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih Qnap NAS i kontejnerskih stanica - što korisnicima omogućava brzo razvijanje i primenu aplikacija Interneta stvari (IoT). Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G je ekonomično rešenje za skladištenje namenjeno rastućim kompanijama koje traže rezervnu kopiju, restauraciju, privatni oblak, skladište za virtuelizaciju i buduću proveru svoje IT infrastrukture za mreže od 10GbE.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

  • 10GbE, SSD keš memorije i hardverski ubrzan motor za enkripciju

  • VJBOD dozvoljava upotrebu Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G kako bi proširila kapacitete za skladištenje drugih Qnap NAS-ova

  • Kontejnerska virtualizacija i razvoj aplikacija IoT sa kontejnerskom stanicom

  • Izgradite privatni cloud za centralno organizovanje i upravljate datotekama i rezervnim zadacima

  • Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

  • Brzo pronalaženje datoteke korišćenjem realnog vremena, prirodnog pretraživanja pomoću Qsirch-a

  • Skalabilni dizajn omogućava povezivanje Qnap ekspanzijskog kućišta (UX-1200U-RP) radi povećanja ukupnog kapaciteta za skladištenje do 20 uređaja

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Quad-core CPU i ugrađeni dva 10GbE SFP + portova

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G je opremljen AnnapurnaLabs-om, kompanijom Amazon Alpine AL314 quad-core 1.7 GHz ARM® Cortex-A15 procesorom sa 4GB DDR3 RAM-a (nadogradljiv do 16GB) i SATA 6Gb/s hard disk interfejsom. Njegov hardverski ubrzani motor za šifrovanje obezbeđuje neuporedive performanse enkripcije u svojoj klasi sa AES 256-bitnim punim NAS šifrovanjem volumena, povećavajući performanse i sigurnost sistema, a istovremeno obezbeđuju sigurnost osetljivih poslovnih podataka uskladištenih u Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G. Pored dva ugrađena Gigabit Ethernet porta, Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G takođe sadrži dva 10GbE SFP + portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine za preduzeća koja zahtevaju veću propusnost za virtuelizaciju i brzo kopiranje i restauraciju za sve veću količinu podataka. Dodatni PCIe slot omogućava instalaciju 10GbE SFP + NIC-a za fleksibilno pokretanje velike brzine mreže.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

QM2 kartica za proširenje prikazuje funkciju NAS

Qnap QM2 je kartica za proširenje PCIe koja sadrži dual M.2 SSD slotove i 10GbE konekciju (pojedinačne kartice mogu varirati u funkcionalnosti). Ovo korisnicima omogućava jednostavno podešavanje SSD keša za optimizaciju performansi NAS. Modeli kompatibilni sa 10GbE mogu takođe da budu u budućnosti dokazani Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G za korišćenje sa 10GbE mrežama. Opremljen posebnim modulom za hlađenje, QM2 može održavati svoje performanse čak i kada su zaduženi sa najvećim radnim opterećenjem.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G QM2

SSD keš memorije

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G podržava SSD keširanje da bi značajno povećao IOPS performanse prostora za skladištenje kako bi povećao operativnu efikasnost. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Brza oporavka od katastrofe sa snimcima

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G podržava Snapshots zasnovane na blokovima, koji mogu u bilo kom trenutku snimati i sačuvati stanje protoka sistema i metapodataka datoteka izvan sistema. U slučaju neočekivanog otkaza NAS-a ili ako je pogođen napadom ransomvare-a, snimci ostaju netaknuti, što vam omogućava brzo i jednostavno vraćanje sistema u prethodno normalno stanje. Možete sačuvati i vratiti više verzija iste datoteke, fascikle ili čak celog volumena. Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G podržava do 64 snimaka po zapremini ili LUN (do 256 ukupno). Snapshot Replica olakšava dvostruku zaštitu koja kopira snimke na udaljenu Qnap NAS ili server.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Dizajn visokih pouzdanosti koji osigurava kontinuitet poslovanja

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G spreman za poslovanje je dizajniran tako da pruža 24/7 usluge. Podrška za sveobuhvatne RAID konfiguracije i hot-swapping omogućuje zamenu čvrstih diskova bez prekida usluge. Napredna RAID tehnologija za oporavak Qnap-a takođe pomaže da se bilo koje zdrave disk jedinice slučajno uklone iz degradiranog RAID volumena. Sistem se može oporaviti vraćanjem pogrešno uklonjenih čvrstih diskova tako da podaci i dalje mogu biti dostupni. Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G pruža visoku pouzdanost i efikasnost uz podršku za više režima port-trunking, uključujući podršku za neuspeh.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

VJBOD: koristite NAS da biste proširili druge NAS kapacitete za maksimizovanje ekonomije deljenja

Pored korišćenja proširenja, postoji i dodatna opcija za proširenje kapaciteta NAS kapaciteta. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) je JBOD baziran na mreži, što vam omogućava da proširite skladištenje QNAP NAS sa više QNAP NAS jedinica. Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G nudi veliki potencijal za ekonomično proširenje skladištenja drugih QNAP NAS sa VJBOD-om, kao i stvaranje virtuelnih skladišta i volumena na virtuelnim diskovima za operativne NAS usluge.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Brzo postavite IoT aplikacije sa kontejnerskom stanicom

Qnap kontejnerska stanica ekskluzivno integriše tehnologije LXC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije, što vam omogućava da upravljate višestrukim izolovanim Linux sistemima na Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G, kao i da preuzmete aplikacije iz ugrađenog Docker Hub Registri-ja. Podržava podešavanja uvoza/izvoza i dozvola za kontejnere i sadrži informativnu kontrolnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs za upravljanje višestrukim kontejnerima. Štaviše, Container Station nudi idealno platformu sa brojnim praktičnim aplikacijama za kontejnere za programere koji se lako primenjuju, brzo razvijaju i lako primenjuju IoT aplikacije. Jednostavno potražite "IoT" u kontejnerskoj stanici, nabavite odgovarajuće kontejnere i dizajnirajte sopstveni IoT stack sa "KIoT kontejnerima" za različite IoT aplikacije.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

QTS 4.3 - najinteligentniji i intuitivni NAS operativni sistem

QTS 4.3 pruža više inteligentnih funkcija za poboljšanje efikasnosti upravljanja, uključujući Qfiling koji pomaže u kategorizaciji datoteka i izvršavanju na osnovu rasporeda kako bi organizovanje fajlova bilo automatizovano i efikasnije i mnogo više. Zahvaljujući intuitivnom i pojednostavljenom korisničkom interfejsu, QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava brzo traženje funkcije, kreiranje prečice na računaru ili prečice u grupi, nadgledanje važne sistemske informacije u realnom vremenu i otvaranje više aplikativnih prozora za istovremeno pokretanje više zadataka, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi doneo optimizovana iskustva u oblaku i uključuje napredne funkcije.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Cross-platformna podela datoteka, centralizirano skladištenje podataka

TS-831KSU podržava SMB / CIFS, NFS i AFP protokole za deljenje datoteka preko Windows, Mac, Linux / UNIX mreža. Podaci, dnevnici i ISO slike CD-ova i DVD-a mogu se centralno uskladištiti na Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G i zaštićeni integriranim antivirusnim rešenjem. Usluge Windows AD i LDAP omogućavaju sistemskim administratorima da konfigurišu korisničke dozvole koristeći postojeći Windows AD server, LDAP server ili ugrađenu LDAP uslugu. Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G podržava SAMBA v4 i može da deluje kao Windows kontroler domena radi upravljanja podešavanjima privilegija.

Rešenja za oporavak od katastrofe donose vam mir

Hibrid Backup Sync konsoliduje funkcije za sigurnosnu kopiju, restauraciju i sinhronizaciju (koristeći RTRR, rsync, FTP, CIFS / SMB) u jednu aplikaciju za jednostavno prebacivanje podataka na lokalni, udaljeni i prostor za skladištenje podataka u obliku sveobuhvatnog memorisanja podataka i planu oporavka od katastrofe. Podržane usluge oblaka uključuju Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive za Business, Dropbox, Amazon Drive, Iandek Disk, Box, hubiC i Amazon S3 / OpenStack Swift / WebDAV kompatibilne usluge. Hibrid Backup Sync podržava backup sa različitim verzijama, fleksibilno raspoređivanje posla, kompresiju datoteka kako bi sačuvao skladišni prostor i još mnogo toga.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

Sa novom QVPN aplikacijom koja integriše postavke za VPN server i VPN klijent, Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G se može koristiti kao VPN server sa L2TP / IPsec, OpenVPN i PPTP podrškom, što vam omogućava da bezbedno pristupate podacima koji se dele u privatnim lokalnim mrežama. Takođe se može koristiti kao VPN klijent za povezivanje sa drugim VPN serverima (moguće je povezivanje više servera u isto vreme) ili virtuelnih privatnih mreža preko PPTP i OpenVPN za siguran prenos podataka. Možete priključiti uređaje na NAS i VPN server kod kuće kako biste pristupili podacima na LAN mreži; preko VPN klijenta na NAS, na primer, možete se povezati sa VPN serverima u inostranstvu za pristup regionalno ograničenim uslugama.

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G

Zaključak

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-4G je ekonomično rešenje za skladištenje namenjeno rastućim kompanijama koje traže rezervnu kopiju, restauraciju, privatni oblak, skladište za virtuelizaciju i buduću proveru svoje IT infrastrukture za mreže od 10GbE. Izgradite privatni cloud za centralno organizovanje i upravljate datotekama i rezervnim zadacima. Skalabilni dizajn omogućava povezivanje Qnap ekspanzijskog kućišta (UX-1200U-RP) radi povećanja ukupnog kapaciteta za skladištenje do 20 uređaja.

Conclusion

The TS-831XU is a cost-effective storage solution designed for growing businesses looking for backup, restoration, private cloud, storage for virtualization, and to future-proof their IT infrastructure for 10GbE networks. Build a private cloud to centrally organize & manage files and backup tasks. Scalable design allowing the connection of a QNAP expansion enclosure (UX-1200U-RP) to increase the total storage capacity up to 20 drives.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 133.999,99 dinara

Micro Princ