Promocija ASUS GX700 laptopa, spoj nauke i zabave

Da promocija može biti veoma zabavna i za stare i za mlade dokaz je promocija ASUS GX700 laptopa, prvog laptopa na svetu sa vodenim hlađenjem. Pored toga što mogu videti i isprobati GX700, posetioci mogu uživati u eksperimentima koji na jednostavan i zabavan način objašnjavaju naučne principe koji su korišćeni u izradi ovog moćnog uređaja.

Promocija traje do kraja ove sedmice (22-24. januara), od 12 do 20 časova u ASUS shopu, na drugom spratu TC Ušće. Posetioci tokom sva tri dana mogu ne samo videti, nego i učestvovati u izvođenju eksperimenata, uz pomoć „Ludog naučnika“ i njegovih asistenata. Centralni događaj će biti u subotu 23.01.2016. u 18h, kada će poznati Youtuber Dušan Srbljak – BraDule održati prezentaciju o GX700 laptopu i načinu na koji funkcioniše vodeno hlađenje, koje omogućava da ovaj laptop ima performanse u rangu najbržih desktop računara.

ASUS ROG GX700 – desktop performanse u telu laptopa

Pored vodenog hlađenja, GX700 ima još par neverovatnih osobina. Pre svega, u njemu se nalazi NVIDIA GTX980, desktop grafička karta, pa su grafičke performanse neuporedivo bolje od drugih laptopova na našem tržištu. Pokreće ga Intel Core I7- 6820HK procesor, koji je fabrički otključan i moguće ga je overklokovati, što je ASUS iskoristio na najbolji mogući način. Ne samo da je moguće overklokovati procesor, nego je uz pomoć priloženog softvera moguće lako podići radne taktove i grafičke karte i memorije. Rezultat je laptop koji svojim performansama obara s nogu, pa će zadovoljiti potrebe ne samo najzahtevnijih ljubitelja igara, nego i profesionalaca koji se bave obradom videa i zvuka ili izradom kompleksnih 3D scena. ASUS GX700 će se u prodaji u Srbiji naći tokom februara. Više o ovom fantastičnom laptopu možete naći na sledećem linku http://www.goo.gl/Prz347