Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Epson
  Model L110 CISS
 Štampa Tip Ink-jet
  Brzina kolor 27str/min
  Rezolucija kolor 5760x1440dpi
  Brzina crna 27str/min
 Ostalo Povezivanje USB 1.1/2.0
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
steva
ip adresa: 178.79.. - vreme: 22-Apr-2015 01:04:16 - #126320

Hvala druze na postu puno si mi pomogao.I sam sam imao losa iskustva sa jednim Epson stampacem koji se pkvario posle 10-ak dana jer mu je crkla glava.U servisu (kao sto ste rekli katastrofalnom) su zamenili glavu poslali nazad stampac i kao da nisu uradili nista.Ne prepoznaje jedan original kertridz a kada ga i prepozna posle vise pokusaja i dalje je zapusena jedna boja.Reklamiraj opet i tako iz dana u dan dok ne dignes ruke od svega ili presavijes papir i tuzis.Ovaj stampac me privukao zbog ciss-a jer vecina fotografa koristi slicne Epson stampace sa ciss-om pa sam za trenutak pomislio da bi mi ovo bilo resenje na duze vreme ali iz gore navedenog loseg iskustva potrazio sam neki komentar vezan za ovaj stampac i hvala bogu i vama izgleda da sam ustedeo stotinak evra.


100
Goran_R
ip adresa: 78.30... - vreme: 24-Jul-2014 13:07:54 - #120122

Neverovatno los stampac, a verujem da i drugi modeli iz ove serije nisu bolji. Verovatno L800 jedino valja. Ovaj model je vanredno jadan, nekvalitetan i sve najgore. Pokvario se posle nedelju dana. Ulaganje papira nije dobro reseno. Izgleda im je to boljka. Definitivno ne kupovati ovo G... od stampaca. Kazu da je namenjen za 1000 strana mesecno, negde se pominje da mu je garancija godinu dana ili 12000 strana. Pa sta ce mu onda ovaj sistem za napajanje mastilom? Za tako mali opseg stampe bolje uzeti nesto drugo. Da sam ga video uzivo pre kupovine sigurno ga ne bi kupio. Al doneli u kutiji, lepo izgleda na slici... I da dodam, Epson ima katastrofalan servis u Beogradu -:Izrada, kvalitet, brzina

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan