Proglašene pobednice takmičenja Face Awards

07. jul 2017, Beograd – Jelena Stanković iz Srbije, Barbara Tomas iz Hrvatske i Alina Šajhlislamova iz Bugarske pobednice su takmičenja Face Awards 2017 u našoj regiji. One su zvanično proglašene na događaju koji su, ovim povodom u poznatom beogradskom klubu Hot Mess, organizovali poznati proizvođač pametnih telefona, Huawei i NYX PROFESSIONAL MAKE UP. Zahvaljujući izuzetnom umetničkom talentu i kreativnošću kojom su se istakle, pobednice će otputovati u Los Anđeles na finale Face Awards US, a kao najveća podrška u beleženju uspomena sa ovog putovanja biće im zvaničan uređaj finala, pametni telefon Huawei P10.

Face Awards

Događaj u Beogradu je, osim proglašenja pobednica, obeležila i sjajna žurka uz mnoštvo interaktivnih sadržaja. Tokom večeri, svi oni koji su želeli da budu uz Huawei i Face Awards mogli su da prate prenos uživo koji je emitovan na zvaničnim Huawei i NYX PROFESSIONAL MAKE UP društvenim mrežama i isprate događaj iz P10 perspektive, zahvaljujući tome što je celokupan događaj fotografisan i sniman Huawei P10 pametnim telefonom. Vrhunac večeri bila je transformacija uživo koja je takođe snimana zvaničnim telefonom beauty događaja godine, a koju je uradila prošlogodišnja pobednica Face Awards Serbia takmičenja i naša poznata make up umetnica Mirjana Milošević – Kika.

Face Awards

Domaćin večeri bila je beauty blogerka sa milionskim brojem pratilaca na društvenim mrežama i make up umetnica Jelena Perić, poznatija pod nickom @j_make_up. Osim Jelene, među zvanicama najvećeg beauty takmičenja u regionu našle su se zvezde industrije lepote iz Srbije, Hrvatske i Bugarske, mediji, ali i veliki broj blogerki i youtube zvezda kao što su Marija Žeželj, Anstasija Milojević, Dunja Jovanić, Ella Dvornik, Boryana Stefanova.

Face Awards

Jedna od najpopularnijih „destinacija“ večeri bila je Huawei experience zona, koja je bilo nešto sasvim novo, drugačije u odnosu na sve dosadašnje i neočekivano od jednog IT brenda. Huawei je u klub doneo pravi foto studio!

Face Awards

Znajući koliko je fotografija danas važna i koliko svi volimo da imamo vrhunske fotografije, po mogućstvu profesionalne, Huawei je za sve zvanice pripremio posebno iznenađenje – tokom večeri svi gosti imali su priliku da se fotografišu u Huawei studiju, a iza kamere Huawei P10 telefona našao se nego ambasador Huawei P10 pametnog telefona i modni fotograf, Dušan Petrović, @dusannpetrovic. Na ovaj način, gosti su dobili fotografije nastale najsavremenijom Leica kamerom mobilnog telefona a koje su delo profesionalnog fotografa.

Tokom večeri u Huawei studiu Dušan Petrović fotografisao je i pobednicu online konkursa Lice 10ke – Isidori Radojičić.

Više o konkursu Lice 10ke na linku.