Povoljni četvorojezgarni NAS - Qnap 008U-Bay TS-831XU-RP-4G

Moćni četvorojezgarni TS-831XU-RP-4G sadrži dva 10GbE SFP+ portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine po minimalnoj ceni sa maksimimalnom ROI. TS-831XU-RP-4G pruža raznovrsne funkcionalnosti, sve u jednom ( all-in-one ) i jedinstvene funkcije uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način korišćenja neiskorišćenog NAS prostora za skladištenje za proširenje kapaciteta za skladištenje druge QNAP NAS i kontejnerske stanice - koja omogućava korisnicima da brzo razvijaju i primenjuju aplikacije Interneta stvari (IoT). TS-831XU-RP-4G je ekonomično rešenje za skladištenje namenjeno rastućim kompanijama koje traže rezervnu kopiju, restauraciju, privatni oblak, skladištenje za virtuelizaciju i buduću proveru svoje IT infrastrukture za mreže od 10GbE.

Qnap

  • 10GbE brzine, SSD keš memorije i hardverski ubrzan motor za enkripciju

  • VJBOD dozvoljava upotrebu TS-831XU-RP-4G za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih QNAP NAS

  • Kontejnerska virtualizacija i razvoj aplikacija IoT sa kontejnerskom stanicom

  • Izgradite privatni cloud da centralno organizujete i upravljate datotekama i rezervnim zadacima

  • Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

  • Brzo pronalazite datoteke korišćenjem realnog vremena, prirodnog pretraživanja pomoću Qsirch-a

  • Skalabilni dizajn koji omogućava povezivanje kućišta za proširenje QNAP (UKS-1200U-RP) radi povećanja ukupnog kapaciteta za skladištenje do 20 uređaja

Quad-core CPU i ugrađeni dva 10GbE SFP + portova

TS-831XU-RP-4G je opremljen AnnapurnaLabs-om, kompanijom Amazon Alpine AL314 quad-core 1.7 GHz ARM Cortex-A15 procesorom sa 4GB DDR3 RAM-om (nadogradljiv do 16GB) i SATA 6Gb / s hard disk interfejsom. Njegov hardverski ubrzani motor za enkripciju pruža neuporedive performanse enkripcije u svojoj klasi sa AES 256-bitnom potpunom enkripcijom NAS volumena, povećavajući performanse i sigurnost sistema, a istovremeno osiguravajući sigurnost osetljivih poslovnih podataka uskladištenih u TS-831XU-RP-4G. Pored dva ugrađena Gigabit Ethernet porta, TS-831XU-RP-4G takođe sadrži dva 10GbE SFP + porta koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine za preduzeća koja zahtevaju veću propusnost za virtuelizaciju i brzo kopiranje i restauraciju za sve veću količinu podataka. Dodatni PCIe slot omogućava instalaciju 10GbE SFP + NIC-a za fleksibilno pokretanje velike brzine mreže.

Qnap

QM2 kartica za proširenje prikazuje funkciju NAS

QNAP QM2 je kartica za proširenje PCIe koja sadrži dual M.2 SSD slotove i 10GbE konekciju. Ovo korisnicima omogućava jednostavno podešavanje SSD keša za optimizaciju performansi NAS-a. Modeli kompatibilni sa 10GbE mogu takođe da budu u budućnosti podobni TS-831XU-RP-4G za korišćenje sa 10GbE mrežama. Opremljen posebnim modulom za hlađenje, QM2 može održavati svoje performanse čak i kada su zaduženi sa najvećim radnim opterećenjem.

QM2

SSD keš memorije

TS-831XU-RP-4G podržava SSD keširanje da bi u velikoj meri povećao IOPS performanse prostora za skladištenje kako bi povećao operativnu efikasnost. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima.

Qnap

Dizajn visokih pouzdanosti koji osigurava kontinuitet poslovanja

TS-831XU-RP-4G koji je spreman za poslovanje dizajniran je tako da pruža 24/7 usluge. Podrška za sveobuhvatne RAID konfiguracije i hot-svapping omogućuje zamenu čvrstih diskova bez prekida usluge. Napredna RAID tehnologija za oporavak QNAP-a takođe pomaže ako se bilo koji zdravi disk slučajno ukloni iz degradiranog RAID volumena. Sistem se može oporaviti vraćanjem pogrešno uklonjenih čvrstih diskova tako da podaci i dalje mogu biti dostupni. TS-831XU-RP-4G pruža visoku pouzdanost i efikasnost uz podršku za više režima port-trunking-a, uključujući podršku za neuspeh. TS-831XU-RP-4G takođe poseduje redundantno napajanje za toplu zamenu kako bi se obezbedilo maksimalno vreme rada sistema.

Qnap

VJBOD: koristite NAS da biste proširili druge NAS kapacitete za maksimiziranje ekonomije deljenja

Pored korišćenja proširenja, postoji i dodatna opcija za proširenje kapaciteta NAS kapaciteta. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) je JBOD baziran na mreži, što vam omogućava da proširite skladištenje QNAP NAS sa više QNAP NAS jedinica. TS-831XU-RP-4G nudi sjajan potencijal za ekonomično proširenje skladištenja drugih QNAP NAS sa VJBOD-om, i kreiranje virtuelnih skladišta i volumena na virtuelnim diskovima za operativne NAS usluge.

Qnap

Brzo postavite IoT aplikacije sa kontejnerskom stanicom

QNAP kontejnerska stanica ekskluzivno integriše tehnologije LXC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije, što vam omogućava da upravljate višestrukim izolovanim Linux sistemima na TS-831XU-RP-4G, kao i da preuzmete aplikacije iz ugrađenog Docker Hub Registrija. Podržava podešavanja uvoza / izvoza i dozvola za kontejnere i sadrži informativnu kontrolnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs za upravljanje višestrukim kontejnerima. Štaviše, Container Station nudi idealno platformu sa brojnim praktičnim aplikacijama za kontejnere za programere koji se lako primenjuju, brzo razvijaju i lako primenjuju IoT aplikacije. Jednostavno potražite "IoT" u kontejnerskoj stanici, nabavite odgovarajuće kontejnere i dizajnirajte sopstveni IoT stack sa "QIoT kontejnerima" za različite IoT aplikacije.

Qnap

QTS 4.3 - najinteligentniji i intuitivni NAS operativni sistem

QTS 4.3 pruža više inteligentnih funkcija za poboljšanje efikasnosti upravljanja, uključujući Qfiling koji pomaže u kategorizaciji datoteka i izvršavanju na osnovu rasporeda kako bi organizovanje fajlova bilo automatizovano i efikasnije i mnogo više. Zahvaljujući intuitivnom i pojednostavljenom korisničkom interfejsu, QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava brzu pretragu funkcije, kreiranje prečice na računaru ili prečice u grupi, nadglenje važne sistemske informacije u realnom vremenu i otvaranje više aplikativnih prozora za istovremeno pokretanje više zadataka, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi doneo optimizovana iskustva u cloud-u i uključuje napredne funkcije.

Qnap

Zaključak

Qnap 008U-Bay TS-831XU-RP-4G donosi 10GbE brzine, SSD keš memorije i hardverski ubrzan motor za enkripciju. VJBOD dozvoljava upotrebu TS-831XU-RP-4G za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih QNAP NAS. Obezbeđuje bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom.

Conclusion

Qnap 008U-Bay NAS TS-831XU-RP-4G brings 10GbE readiness, SSD cache, and hardware-accelerated encryption engine. VJBOD allows using the TS-831XU-RP to expand the storage capacity of other QNAP NAS. Provide secure access with VPN Server & VPN Client.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 164.999,99 dinara

Kontakt: MikroPrinc