Pokrenite svoje putovanje digitalne transformacije uz ImageRUNNER ADVANCE DX

Beograd, 12. februar 2020. godine - Radno mesto se menja izuzetno brzo. Zahvaljujući mobilnom i daljinskom radu, zaposleni mogu da rade gde god i kada god žele. Zbog toga je od suštinskog značaja da ostanete agilni u pristupu upravljanju informacijama. Mi razvijamo naš portfolio izvan jednostavnih tehnologija štampanja i skeniranja, kako bismo stvorili prilagodljiva „čvorišta“ za digitalnu transformaciju. Upoznajte novu imageRUNNER ADVANCE DX liniju proizvoda. Gde god da se nalazite u svom putovanju digitalne transformacije, naši novi uređaji mogu da vam pomognu da savršeno integrišete štampu i digitalno, unapređujući produktivnost i oslobađajući vredne IT resurse.

Canon

Transformisanje produktivnosti

Moderno poslovanje je dinamično i potrebna vam je prava tehnologija kako biste održali korak. Uz imageRUNNER ADVANCE DX liniju proizvoda, digitalizacija, arhiviranje i pronalaženje dokumenata nikada nije bilo lakše. Kroz optimizaciju tokova posla sa dokumentima tokom njihovog životnog ciklusa, naše unapređeno dvostrano skeniranje visoke brzine eliminiše nepotrebnu administraciju tako što informacije beleži precizno, bezbedno i za vreme koje je vodeće na tržištu. A svi ti dodatni poslovi kao što je davanje imena, snimanje, prijavljivanje na usluge nezavisnih proizvođača i snimanje u serijama sada su automatizovani. Oprostite se sa sporim tokovima posla i poželite dobrodošlicu produktivnosti!

„Naši uređaji nisu više izolovana jedinica u kancelarijskom prostoru, već su inteligentno čvorište koje je potpuno integrisano sa vašim postojećim poslovnim infrastrukturama,“ kaže Taz Nakamasu, izvršni potpredsednik za B2B rešenja za dokumenta, Canon Europe. „Odgovarajući na zahteve tržišta, linija uređaja imageRUNNER ADVANCE DX dizajnirana je da poveća produktivnost modernog radnog mesta, istovremeno obezbeđujući dokumenta i informacije koje su kritične za poslovanje.“

Fleksibilna integracija u cloud

Cloud vam je novost? Ili već imate postavljena rešenja? Linija proizvoda imageRUNNER ADVANCE DX spremna je da vas podrži, bez obzira kakva vam je postavka. Zahvaljujući bližoj integraciji između našeg softvera i hardvera, jednostavnije je pristupiti našim rešenjima za upravljanje sadržajem i izlazom smeštenim u cloud. uniFLOW Online Express sada dolazi ugrađen 1 , skalirajući se prema vašim zahtevima kako i kada je to potrebno: Na primer, možete da se nadogradite na uniFLOW Online kako biste iskoristili više cloud konektora za napredno skeniranje i kako biste pristupili dodatnim funkcijama za bezbednost i izveštavanje.

Koristite drugu softversku platformu? I tu vas pokrivamo. imageRUNNER ADVANCE DX je kompatibilan sa mnogim cloud platformama nezavisnih proizvođača, uključujući PaperCut, Kofax 2 , a sada i Concur – tako da možemo da se prilagodimo vašim potrebama.

„Znamo da je današnja radna snaga mobilna. Zato smo kreirali niz uređaja koji ispunjavaju potrebe naših klijenata za povezivanjem na cloud i efikasnom kolaboracijom,“ dodao je Nakamasu. „Linija proizvoda imageRUNNER ADVANCE DX je šampion u efikasnoj kolaboraciji u okviru udaljenih timova, omogućavajući zaposlenima da pristupaju informacijama i procesima gde god da su.“

Partner za digitalizaciju

Naša tehnologija evoluira istovremeno sa našim klijentima. Linija proizvoda imageRUNNER ADVANCE DX je kulminacija nakon godina inovacija, spajajući napretke u produktivnosti, kolaboraciji, sajber otpornosti, efikasnosti i pouzdanosti u jednu transformativnu seriju. Upravo je ta stalna posvećenost usavršavanju naše tehnologije koja je navela analitičara industrije kompaniju Keypoint Intelligence da nam dodeli njihovu nagradu BLI, 2020 Copier MFP Line of the Year za imageRUNNER ADVANCE.

Kompanije više ne koriste samo papir. Zato naši uređaji nisu samo štampači. Bilo da ste banka ili maloprodaja, mali biznis ili kompanija, naša tehnologija može da se skalira i dizajnirana je tako da vam pomogne da upravljate informacijama u digitalnom svetu“, zaključuje Nakamasu.