Plantronics Encore HW720 slušalice namenjene upotrebi u call centrima

Za kompanije koje imaju veliki broj zaposlenih koji zbog opisa posla treba da nose slušalice stiže odlično rešenje u vidu modela Encore HW720 kompanije Plantronics. Reč je o slušalicama sa mikrofonom koje su dizajnirane da budu tanke i stilski veoma lepe sa elegantnom satenskom završnom površinom.

Karakteriše ih jedinstven dizajn sa proširivim elementima koji omogućavaju precizno postavljanje slušalica omogućavajući optimalno učitavanje šumova za bogatiju, jasniju konverzaciju. Sa druge strane, Sound Guard tehnologija štiti onoga ko nosi ove slušalice od zvukova snažnijih od 118dBa.

Dizajnirane za upotrebu u okruženjima u kojima se pozivi intenzivno izvode ove slušalice minimizuju profesionalno ometanje drugih korisnika čime smanjuju troškove. Karakteriše ih tanak ali veoma izdržljiv kabl koji može da obezbedi funkcionalnost dugi niz godina.

Specifikaicje:

  • Proizvođač: Plantronics
  • Model: Enforce Pro Duo HW720
  • Tip: slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: žično
  • Priključak: 3.5mm

Zaključak

HW720 slušalice kompanije Plantronics su dizajnirane za upotrebu u okruženjima u kojima je glavna funkcija slušanje i pozivanje, dakle call centrima. Odličan dizajn i satenska završna površina čini ih neinvazivnim za osobu koja ih nosi dok tehnologije otkazivanja šuma omogućavaju da osoba koja ih nosi može da se maksimalno posveti svom poslu.

Conclusion

Plantronics HW720 headsets are designed for use in environments where the main function is listening and calling, therefore, for call center employees. Excellent design and satin surface finish makes them non-invasive for the person who wears them while noise cancellation technology allows full dedication to work for the person who wears them.

Zahvaljujemo se:

Tehnodućan, Bulevar Zorana Đinđića 73, 011/3129708

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 210€

tehnoducan.rs