Philips monitori idealni za fotografe

Beograd, 23. avgust 2018. – 19. avgusta obeležava se Svetski dan fotografije u znak priznanja velike moći fotografije kako bi se podstakao njen pozitivan uticaj širom sveta. Ali, nije sve samo u jednom danu jer fotografija nikad ranije nije bila toliko praktikovana i nikad se dosad nije toliko uživalo u fotografisanju. Zahvaljujući moći da fotografija priča jedinstvenim jezikom, ona nas može inspirsati, podstaknuti i pokrenuti.

Philips

S obzirom da fotografski alati i procesi svakim danom sve više napreduju, pojačani s još moćnijim softverima za uređivanje fotografija, fotografima su potrebni monitori koji su dorasli tim izazovima. Monitori moraju nuditi superiorni kvalitet slike i reprodukciju boja kako bi osigurali potpun doživljaj fotografije. Bilo da ste profesionalni fotograf ili amater, potreban vam je monitor koji pomaže u otkrivanju i najsitnijih detalja na fotografiji.

Philips

Opremljeni s nizom pametnih inovacija i vrhunskom vizuelnom tehnologijom, Philips monitori kombinuju odličan kvalitet slike s inteligentnim karakteristikama koje osiguravaju pružanje maksimuma iz svake fotografije. Ako se bavite fotografijom, ovi Philips monitori su možda baš ono što treba vama i vašem fotoaparatu!

Philips

Philips 328E9F sadrži izvanredan tanki dizajn i idealan je za napredne aplikacije u kombinaciji s Ultra-Wide NTSC 102% i sRGB 122.6% lestvicom boja za žive, realne vizuale. Quad HD ekran osigurava kristalno jasnu sliku pri zakrivljenju, a tanki 9.94 mm širine dizajn osigurava nezaboravno iskustvo korišćenja.

Kada je pitanje o visokim performansama, Philips 4K 272P7 i 328P6VJEB/00 imaju sve što fotografima treba za precizan i tačan posao. Oba monitora opremljeni su Ultra Clear 4K rezolucijom što omogućuje korisnicima da vide veću sliku i više detalja. Dok se 272P7 model oslanja na 27 inčni panel koji omogućuje izvrsne boje, precizne detalje i jasnoću, 328P6VJEB/00 model opremljen s 32 inčnim Ultra HD zaslonom s UltraWide-Color tehnologijom za širi spektar boja i jasnije, prirodnije slike.

Za ekološki osvešćene korisnike koji traže veći ekran i kvalitetne karakteristike, Philips 272B7QU je pravi odabir. Uz USB-C docking postaju, ovaj monitor proizvodi jasne, CrystalClear Quad HD slike zahvaljujući naprednoj tehnologiji IPS ekrana.

Bilo da je fotografija vaša profesija, strast, hobi ili sve od navedenog, Philips monitori imaju sve što treba kako bi se izvukao maksimum iz vaših fotografija.