Philips Momentum monitor: Idealan partner gejming konzola

Beograd, 5. jul 2018. – Pravo uranjajuće iskustvo igranja video igara teško je postići. U potrazi za najboljim iskustvom igranja, gejmeri na gejming konzolama danas se često odlučuju na igranje na televizorima. Nažalost, često televizori svojim karakteristikama nisu prikladni za glatko igranje. Upravo zato jer su retko dizajnirani samo u svrhu igranja, televizorima često nedostaje dobra grafika, brzina obrade i rezolucija ekrana koju zahtevaju najnovije igre. Upravo zato, zahvaljujući Philipsu, za sve ljubitelje igranja na konzolama postoji bolja alternativa.

Philips

Kvalitet slike, najmanja moguća latencija, uranjajuća zabava i odlično korisničko iskustvo samo su neke od bitnih karakteristika za igranje koje se mogu dobiti samo korišćenjem monitora. Ove karakteristike od sada se mogu pronaći u novoj linii monitora dizajniranih posebno za igranje na gejming konzolama – Philips Momentum.

Philips

43-inčni Philips 436M6VBPAB prvi je monitor nove Momentum linije dizajniran specifično za kućnu zabavu i gejmere koji vole igranje na gejming konzolama, a zbog svojih bogatih tehničkih karakteristika pruža odlično i potpuno uranjajuće iskustvo igranja svim korisnicima. Uz nagrađeni dizajn i vrhunsku tehnologiju novi Philips monitor uklanja sve nedostatke televizora i isporučuje vrhunske slike i veliku brzinu osvežavanja za jednostavno i glatko igranje. Na taj način ovaj monitor omogućuje svim ljubiteljima gejming konzola da se više ne brinu o tehnološkim propustima i ograničenjima televizora i umesto toga u potpunosti urone u iskustvo igranja. Uz bezbroj posebnih karkteristika koje omogućuju korisnicima da se prepuste glatkom igranju, 43-inčni Philips Momentum monitor nudi gejmerima veliku prednost ispred TV ekrana.

Philips

Realistične grafike

Vrhunski kvalitet slike Philips Momentum 436M6VBPAB monitora dopunjena je ultra-clear 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) koja donosi skoro pa hiruršku preciznost na velikodušnom 43 inčnom VA panelu. Ultra Wide-Color tehnologija pruža bogati spektar boja uz prirodnije zelene, življe crvene i dublje plave boje kao i inovativna tehnologija poluvodiča Quantum Dot s druge strane, koja se češće može pronaći kod isključivo vrhunskih televizora. Ali to nije sve, 43-inčni Philips Momentum monitor prvi je monitor na svetu sa VESA DisplayHDR 1000 standardom što znači više prirodnijih i živopisnih slika s vrhunskim osvetljenjem, dubinom i nijansama. Najnovije igre za gejming konzole zahtevaju 4K rezoluciju i HDR (High Dinamic Range) što ovaj 43-inčni Momentum monitor čini idealnim partnerom za potrebe ljubitelja igranja na gejming konzolama.

Philips

Neprekinuta akcija

Nije sve u izgledu. Pravi monitor za gejming konzole dolazi opremljen nizom karakteristika koje gejmerima pružaju vrhunsko iskustvo igranja. Tako i Philips Momentum monitor dolazi s Adaptive Sync tehnologijom koja usklađuje brzinu osvežavanja grafičke kartice i monitora za glatko igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike, dok nisko ulazno kašnjenje zaobilazi većinu obrade videa i tako omogućuje bržu vizuelnu povratnu informaciju. Tu je i SmartResponse tehnologija koja uklanja efekat duha (ghosting effect) i zamućenje pokreta (motion blur) u brzim igrama i filmovima s najmanjom mogućom latencijom.

Vrhunska zabava

Momentum 436M6VBPAB monitor je idealan i za druge vrste ležerne zabave poput gledanja filmova ili televizije čemu ne samo da doprinosi odličan prikaz boja i slike, već i jedinstvena Ambiglow tehnologija koja omogućuje posebno iskustvo gledanja. Posebno prigodna za filmove, sportski sadržaj i gejming, Ambiglow tehnologija kreira eksternu aureolu svetla oko ekrana koja ga tko povećava i intenzivira zabavu. Interni procesor analizira sadržaj slike i prilagođava boju i osvetljenje svetla prikazanoj slici. Vrlo važna karakteristika za sve zabavne sadržaje je i zvuk, a zahvaljujući dva visoko kvalitetna 7W stereo zvučnika s DTS Sound™ Philips Momentum monitor donosi i odličan zvučni doživljaj.

Praktične karakteristike za korisnike

Dizajneri novog Momentum monitora brinuli su se da novi monitor bude jednako vizuelno sofisticiran kao i što je moguće praktičniji i jednostavniji za korišćenje. Praktične karakteristike ovog monitora tako uključuju USB-C podršku, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort i HDMI 2.0 ulaze video signala te MultiView opciju za napredan multitasking i ugrađen USB 3.0 utor. Zajedno s monitorom dolazi i Philips EasyLink daljinski upravljač koji omogućuje korisnicima jednostavno upravljanje povezanim uređajima.

Sve ove karakteristike zadovoljavaju različite potrebe ljubitelja gejming konzola i ležerne zabave. Napravljen od vrhunskih materijala i opremljen svim karakteristikama koje su neophodne za užitak igranja na gejming konzolama i različitim tipovima zabave, novi Philips Momentum 436M6VBPAB je poziv svima da urone u trenutak i iskuse poseban doživljaj.