Otvorena jubilarna 10. po redu COMBIS konferencija

Započela je jubilarna, 10. po redu COMBIS konferencija, dvodnevno okupljanje IT zajednice Hrvatske i regije. Ovogodišnja konferencija krovne teme 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. ima za cilj učesnike konferencije upoznati s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati važne i recentne ICT projekte u zemlji i regiji te stvoriti uvid u brojne mogućnosti tehnologije u budućnosti.

COMBIS

"COMBIS je u samom vrhu IT-a i svake godine imamo sve više toga za pokazati. Svakom novom konferencijom COMBIS pokazuje kako se i on menja. Kako mi prihvatamo promene koje sa sobom nosi tehnologija i kako se trudimo ne samo prilagođavati promenama, već ih i inicirati", rekao je Hrvoje Išek, predsednik Uprave COMBISa na početku otvaranja konferencije.

COMBIS

Otvaranje jubilarne COMBIS konferencije privuklo je rekordan broj posetilaca u Umag.

Išek je ovom prilikom predstavio i nove članove Uprave COMBISa Mladena Gregovića, člana Uprave i glavnog direktora za operacije te Marija Vojvodu, člana Uprave i glavnog direktora za razvoj aplikativnih i sistemskih rešenja. "Celi tim, uprava i svaki kolega COMBISa, ali i HT-a, s kojim smo danas u snažnijoj sinergiji nego ikada pre, trudiće se odgovoriti na svaki korisnički zahtev, ispuniti svaku korisničku poslovnu potrebu i otići i korak dalje od toga. Dva koraka dalje, ako treba", naglasio je prvi čovek COMBISa.