Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Od prvog lansiranja I.N.O.X. sata 2014. godine, njegova mehanička verzija je nestrpljivo očekivana. Ovoj izuzetnoj kolekciji bilo je potrebno robusno dodavanje kalibra. Zbog delikatne prirode automatik mehanizma bilo je neophodno uraditi dodatna istraživanja i redizajn da bi ovaj novi model zaživeo. Na prvi pogled ništa ne razlikuje kvarcni model sata od njegove mehaničke verzije, budući da poseduju identični stil, proporcije i karakteristike, kao i tri kazaljke sa datumskim prikazom vremena.

Victorinox I.N.O.X. Mechanical

Međutim, transparentan poklopac kućišta od nerđajućeg čelika prečnika 43mm, prikazuje švajcarski automatik ETA 2824-2 mehanizam, koji stoji iza njega. Giljoš brojčanik, inspirisan slavnim švajcarskim vojničkim nožićem čini dizajn upadljivim i veoma privlačnim. Zaštitni znak I.N.O.X.satova, njihova korona je dodatno presvučena pa tako i otpornija na habanje i ogrebotine, zadržavajući visoki sjaj veoma dugo.

Victorinox I.N.O.X. Mechanical

Kazaljke i indeksi sata premazani su Super-LumiNova® premazom za superiornu čitljivost i u situacijama ekstremno smanjene vidljivosti, dok je ovaj časovnik vodootporan do 200m dubine. Očekivali smo novitete, ali stigao je sat sa neočekivanim inovacijama kakva je jedinstvena drvena narukvica - dugotrajna, izdržljiva i pričvršćena na kožnu podlogu.

Victorinox I.N.O.X. Mechanical

Ova savršena inovacija u skladu je sa visokom Victorinox ekološkom osvešćenošću, a savršen je modni detalj. Sat je naravno dostupan i u verziji sa narukvicom od ispoliranog nerđajućeg čelika kao i sa brojčanicima u teget i crnoj boji. I.N.O.X Mechanical naći će se u prodaji u oktobru 2018. godine.