Omega Georgia OCT7G 7'' futrola

Još jedna u nizu mnogobrojnih futrola koje se mogu kupiti za tablet računare, ovoga puta jednostavan model namenjen 7" tabletima. Iako dizajn i nije toliko originalan, futrola je sasvim pristojnog kvaliteta sa veoma povoljnom cenom.

Na tržištu postoji more raznih modela futrola za tablete, i ukoliko ne tražite baš nešto vrlo specifično, bićete suočeni sa prilično velikim izborom. Omega je jedna od manje poznatih kompanija koje se mogu pronaći po prodavnicama, i stigla nam je futrola namenjena 7" modelima. Kako je u pitanju univerzalni model, kompatibilan je sa bilo kojim tabletom iz ove kategorije. Ono što je dobro jeste to što imamo prilično povoljnu futrolu pristojnog dizajna, a loše to što sličnih modela ima dosta, te su razlike bukvalno u oznaci proizvođača, koje ovde inače i nema, te futrola deluje prilično generička.

Ključne karakteristike

  • Dobar kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Generički dizajn

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 7"

Omega Georgia OCT7G

Futrola je crne boje, standardnog Folio dizajna koji je prilično rasprostranjen. Napravljena je od eko kože, odnosno veštačke kože koja realno i ne liči baš toliko na pravu kožu.Tu je i miris koji će svakako jasno dati do znanja da se radi o veštačkom materijalu. Kvalitet finalne obrade je tek prosečan, stim što imamo recimo i beli konac kojim je futrola opšivena, tako da će barem iz daleka izgledati kao neki kvalitetni notes sa kožnim omotom. Futrola se drži na mestu pomoću jednostavne kopče koja se fiksira magnetom, tako da se neće desiti da se slučajno otvori ukoliko vi to ne želite.

Kada se otvori, vidimo da je unutrašnji deo poklopca, dakle ono što će i dolaziti u kontakt sa ekranom tableta, presvučena mekanim materijalom, što je bitno da bi se površina tableta maksimalno očuvala. Tablet se u mestu drži pomoću četiri nosača, od kojih su jedan sa gornje strane (taj se može i pomerati kako bi se na najbolji način tablet čvrsto uhvatio, dva sa donje i jedan sa bočne kako tablet ne bi slučajno iskliznuo. Ono što je bitno, cela stranica koja drži tablet se može zaglaviti pod uglom u odnosu na poklopac, tako da se dobija stand položaj u kome je zgodnije koristiti tablet na ravnoj površini stola na primer.

Rezime

Ova futrola ne donosi definitivno ništa revolucionarno, već viđeni dizajn, već viđene opcije. Ipak, cena je sasvim pristojna, pa ukoliko tražite univerzalni model futrole za tablet, ovako nešto bi definitivno moglo doći u obzir. Iako postoje i dosta interesantnije futrole, po pravilu su i osetno većih cena, tako da će ovakva futrola biti sasvim dobar izbor za one koji imaju ograničen budžet.

Conclusion

This case brings nothing revolutionary, but already seen design and familiar options. The price is affordable, so if you are looking for a universal model of tablet case, something like this should be taken into account. Although there are many interesting cases, they are considerably more expensive, so this case will be a good choice for those with a limited budget.

Testirani proizvod je uzorak.

Gigatron ustupio: Omega Georgia OCT7G
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com