NVIDIA VR Funhouse sada je dostupan za Oculus Touch uz dva dodatna nivoa

Ove nedelje na Oculus Connect 3 developer konferenciji kompanija NVIDIA je objavila da će VR Funhouse biti dostupan za Oculus Touch. Pored toga, igračima će na raspolaganju biti i dva dodatna nivoa za VR Funhouse — Wall Walker Toss i HotShot Basketball.

NVIDIA VR Funhouse je najnaprednija VR igra koja naglašava spoj najsavremenije grafike i preciznog modelovanja što pruža iskustvo virtuelne realnosti u igračkim izazovima, arkadnim i društvenim igrama. Vrhunska grafika je na najbolji način ukopljena sa specijalnim efektima iz NVIDIA GamesWorks SDK među kojima su NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVDIA FleX i NVIDIA Destruction. Interakcija između objekata je poboljšana mogućnošću upravljanja dodirom koja je zasnovana na NVIDIA VRWorks PhysX.

NVIDIA

VR Funhouse je besplatan za preuzimanje. Više od 100.000 gejmera je već preuzelo VR Funhouse, od zvaničnog predstavljanja igre u julu. Igra je otvorena i za modding zajednicu. "VR Funhouse sada dostupan za Oculus Touch uz dva dodatna nivoa" dostupan na NVIDIA fblogu](https://blogs.nvidia.com/blog/2016/10/05/vr-funhouse-oculus-touch-new-levels/) kao i YouTube-u.

NVIDIA