NVIDIA čini PC gejming još boljim uz novu seriju džinovskih gejming monitora

Od danas, PC gejming prelazi na džinovske ekrane sa predstavljanjem gejming displeja velikog formata pod nazivom BFGDs od strane kompanije NVIDIA. Kreirani u saradnji sa NVIDIA hardver partnerima kao što su Acer, ASUS i HP, BFGD displeji integrišu ekran visoke klase od 65 inča sa 4K rezolucijom i HDR tehnologijom, uz naravno NVIDIA G-SYNC tehnologiju koja sa NVIDIA SHIELD funkcionalnošću koja je integrisana u monitor čini novu seriju najnaprednijim striming uređajima na svetu.

Kombinacija svih ovih tehnologija omogućava glatko gejming iskustvo i vaše omiljene striming aplikacije, sve na jednom džinovskom ekranu.  Pomenuti paneli sa ultra niskim latencijama poseduju najnoviju G-SYNC HDR tehnologiju koja sinhronizuje osvežavanje od 120Hz sa igrom u svakom trenutku.

NVIDIA

Zahvaljujući tome G-SYNC tehnologija varijabilnog osvežavanja osigurava jako dobar odziv, glatko i imerzivno gejming iskustvo, bez cepanja frejmova, iskustvo koje je bolje nego sa bilo kojim drugim monitorom ove veličine. Uz sve to, 4K HDR displej poseduje i direktno pozadisnsko osvetljenje sa maksimalnih 1.000 lumena i DCI-P3 kolor gamutom za ultimativni kvalitet slike. A da ne pominjemo kako su i sve SHIELD TV funkcije integrisane, uključujući Google Assistant i NVIDIA GameStream.