Novi statement aksesoar – Sony h.ear slušalice

Najnovija kolekcija Sony slušalica h.ear koje pored toga što obezbeđuju savršen zvuk predstavljaju i modni detalj za svakoga ko ih nosi.

Zvanično press saopštenje

Ove jeseni prigrlite boje i izaberite upadljive aksesoare među kojima su i vaši omiljeni gedžeti! Efektno, poput trenč mantila ili male crne haljine, besprekorne monohromatske h.ear slušalice donose nepogrešiv dodir klasike u svet tehnologije, koji je postao neizostavan deo naših života.

Sony h.ear slušalice

„Manje je više“ je zlatno pravilo dobrog ukusa, pa je estetika kojom su se Sony dizajneri vodili „Jedan oblik – jedna boja“. Svaka komponenta ovih slušalica izrađena je tako da završni proizvod čini harmoničnu celinu, sa praktično nevidljivim spojevima. Pet bezvremenih i smelih nijansi slušalica odolevaju svim promenama trendova, pa će zasigurno postati vaš stilski kec u rukavu.

Sony h.ear slušalice

Izaberite uzbudljivu cinober crvenu i pokažite svoju strast prema plesu uz zavodljive ritmove. Boja limete vratiće vas na neonske žurke i uživanje u osvežavajućim letnjim koktelima i mirisu mora, dok će luksuzna nijansa tirkizne, viridijan plava, uneti pravu dozu „it“ faktora čak i u opuštene modne kombinacije. Sofisticirana bordo roze donosi notu ženstvenosti i šarma, dok je neprevaziđena ugljeno crna pravi izbor za ljubitelje minimalistične otmenosti i klasične elegancije. U ovim jarkim nijansama dostupne su i h.ear in slušalice za unutrašnjost uha sa funkcijom digitalnog potiskivanja buke (model MDR-EX750NA), kao i Walkman NW-A20.

Sony h.ear slušalice

Slušalice h.ear (model MDR-100AAP) možete jednostavno sklopiti i spakovati u torbu, a dodatno će ih čuvati i futrola – u odgovarajućoj boji, naravno! Uz kabl koji se ne upetljava, slušalice možete bezbrižno da odložite do sledeće prilike. Ukoliko ih koristite sa pametnim telefonom, daljinski upravljač i mikrofon na kablu daju vam dodatnu kontrolu nad puštanjem muzike i omogućavaju da obavljate pozive (ukoliko zaista morate da se javite u sred „one vaše“ pesme). Osim šik dizajna, ove slušalice će vam priuštiti vrhunsko iskustvo slušanja najfinjih nijansi svakog tona. Instrumente, vokale, čak i uzimanje daha između stihova moći ćete da čujete kristalno jasno, upravo onako kako ih je umetnik zamislio u studiju, zahvaljujući reprodukciji zvuka u visokoj rezoluciji.

Sony h.ear slušalice

Sony h.ear slušalice

Dodajte malo boje u svoju rutinu i sigurno ćete biti primećeni. A i koji još statement komad može da vam pruži soundtrack za svaki dan?