Novi Sony zvučnici velike snage – uronite u vrhunski doživljaj zabave

Kompanija Sony je danas najavila pet novih modela u svom High Power Audio asortimanu - MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 i uzbudljivi novi zvučnik za zabave na otvorenom: GTK-PG10.

Okružujući zvuk

Nova serija uređaja ima audio-sisteme velike snage koji mogu da ispune čak i velike prostore za zabavu, zahvaljujući zvuku od 360 stepeni i novom Jet Bass Booster-u. Jet Bass Booster, dostupan kod modela V82D, V72D, V42D i V02, stvara jasan i dubok bas koji ispunjava prostor, zahvaljujući pažljivo projektovanom konusnom obliku cevi za zvučnik. To znači da je brzina zvuka veća i da se bas zvuk emituje dalje, sa još većom snagom.

Sony

Sa zvukom od 360 stepeni kod modela V82D i V72D, možete uživati u doživljaju potpuno okružujućeg zvuka. Svaki zvučnik je projektovan sa zadnjim visokotoncima, zvučnicima pod uglom i generatorom širenja zvuka, tako da svako može da uživa u istom zvučnom doživljaju na celom podijumu za igru. Kod modela V82D, V72D i V42D uveden je i Sony režim LIVE SOUND, tako da možete da prizovete sećanja na trenutke kad ste svoje omiljene muzičare gledali uživo. Taj režim rada stvara širu zvučnu binu zahvaljujući tehnologiji digitalne obrade signala, i proizvodi trodimenzionalni zvuk koji vas postavlja u središte muzike.

Neka bude svetlost

I model V82D i model V72D zvučnika imaju svetlo za zabave od 360 stepeni. To znači da možete osvetliti ceo prostor za zabavu dinamičnim osvetljenjem. V42D može da osvetli manje prostore za zabavu svojim novim širokougaonim svetlima za zabavu. Osvetljenje sva tri modela sinhronizuje se sa ritmom i stvara fantastičan ambijent na vašoj zabavi.

Zabava nadohvat ruke

Kontrolišite zabavu pokretima pomoću funkcije kontrole pokretima 1 , uključujući i nove mogućnosti vertikalnih pokreta, kako biste promenili visinu tona muzike ili mikrofona. U ovim zabavnim muzičkim i glasovnim efektima sigurno će uživati cela porodica.

Sony

Okupite ljude pomoću dodatnih funkcija na Sony pratećoj aplikaciji Fiestable. Svojim prijateljima i porodici možete uputiti izazov da zaigraju igru Taiko 2 i da testiraju osećaj za ritam. Sada je dostupna i nova funkcija rangiranja, pa zašto se onda ne takmičiti i videti ko može da dobije najveći broj poena.

Sony

Preko aplikacije Fiestable možete čak i da pretvorite svoj pametni telefon u svetlo za zabavu i da ga uskladite sa osvetljenjem na vašem zvučniku. Moguće je povezati neograničen broj pametnih telefona, tako da na svojoj zabavi možete da stvorite atmosferu kao na koncertu uživo.

Sony

Dodatak glasovne kontrole podrazumeva dodatan način interakcije s vašim zvučnikom preko aplikacije Fiestable. Postoji mnoštvo različitih opcija glasovnih komandi 3 koje služe za različite stvari, od kontrolisanja funkcija osvetljenja i reprodukcije, do posebnih funkcija kao što su di- džej efekti i karaoke.

GTK-PG10, za moćan zvuk na otvorenom

Savršen za zabave i roštilj na otvorenom prostoru, uzbudljivi novi zvučnik GTK-PG10 širi snažan zvuk u namenskom režimu rada za zabave na otvorenom prostoru. Kada se otvore gornji paneli, ugradni visokotonci se usmeravaju naviše i napolje, čime se zvuk širi dalje na zabavama na otvorenom prostoru. DSP (digitalni procesor signala) automatski prilagođava zvučne postavke kako bi optimizovao rad na otvorenom prostoru.

Sony

Lak je za nošenje, tako da zabavu možete da pravite gotovo svuda, i ima oblik kocke i ugrađene ručke, zbog čega je naročito lako da ga transportujete kolima na svoju zabavu. Može se postaviti na tronožni stalak i ima ugrađenu punjivu bateriju, tako da možete uživati u slušanju muzike i do 13 sati 4 . Zvučnik za otvoreni prostor ima i ravnu ploču i držač čaše na gornjem panelu sa zaštitom od prskanja tečnostima, tako da vas ništa ne ometa u proslavi.

Sony

Tu je i utičnica za mikrofon, tako da možete da uživate u pevanju karaoka s prijateljima i porodicom. Zvučnik ima i funkciju FM tjunera i USB priključak za reprodukciju i punjenje, tako da možete usput da napunite i pametni telefon. GTK-PG10 je kompatibilan s besplatnim aplikacijama Sony | Music Center i Fiestable, i pruža dodatne zabavne funkcije koje su vam nadohvat ruke preko vašeg telefona.

Sony

MHC-V82D biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 750 evra.

MHC-V72D biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 630 evra.

MHC-V42D biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 420 evra.

MHC-V02 biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 230 evra.

GTK-PG10 biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 290 evra.