Novi Sony Walkman NW-A35 – spoj stila i Hi-Res audio sadržaja

Novi Walkman uređaji iz serije NW-A35 kompanije Sony vam pružaju priliku da uživate u muzici sa stilom. Kreirani sa fokusom na modu i individualnost, nove Walkman modele karakteriše živopisan dizajn i jednostavno korišćenje, čineći ih savršenim spojem za svaki životni stil. Besprekorna jasnoća zvuka, zahvaljujući kompatibilnosti sa audio formatima visoke rezolucije 1 , intuitivni korisnički interfejs i kvalitetan bežični prenos, samo su neke od odlika Sony audio noviteta predstavljenih na CES sajmu.

Novi Walkman NW-A35 je kompaktnih dimenzija i teži samo 98g, dok kompatibilnost sa Bluetooth i NFC standardima omogućava bežično povezivanje sa zvučnicima ili slušalicama, bez brige o zapetljanim kablovima. Odličan je partner Sony bežičnim slušalicama MDR-1000ABN sa funkcijom za potiskivanje buke. Takođe, novi model odlikuje i duže trajanje baterije od 45 sati (za MP3 sadržaj), odnosno 30 sati (za audio sadržaje visoke rezolucije) nakon jednog punjenja, pa možete da uživate u muzici satima, gde god da se nalazite.

Zahvaljujući kombinaciji najboljih audio tehnologija, uključujući podršku za DSD formate 2 , ovaj uređaj nudi audio kvalitet koji oduzima dah. Novi model poseduje i pet POSCAP 3 kondenzatora koji jačaju napajanje za S-Master HX digitalno pojačalo, čime se uklanjaju distorzija i šum širom različitih frekvencija. Takođe, uređaj je unapređen i sa dva clock oscilatora napravljena za pružanje optimalne modulacije koja povećava jasnoću zvuka i poboljšava stereo doživljaj, tako da možete da osetite svaki dah, svaki udarac bubnja i svaku notu.

Ovaj model odlikuju i unapređeni ekran na dodir od 3,1 inča, kao i intuitivni korisnički interfejs sa bočnim tasterima za praktično upravljanje. Kapacitet interne memorije iznosi 16GB, a za skladištenje velikih muzičkih kolekcija, na raspolaganju je mogućnost korišćenja eksterne microSD kartice. Walkman NW-A35HN takođe poseduje sve pomenute opcije, ali dolazi i sa slušalicama za unutrašnjost uva kompatibilnim sa audio sadržajem visoke rezolucije, sa funkcijom za digitalno potiskivanje buke.

Novi Walkman uređaji iz serije NW-A35 biće dostupni u Evropi od februara 2017. godine u pet jarkih boja – viridijan plavoj, cinober crvenoj, ugljeno crnoj, limeta žutoj i bordo roze.