Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u enterijer vašeg doma

Kompanija Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn da proizvede izuzetan kvalitet zvuka.

Elegantan dizajn

Ovaj zvučnik možete besprekorno uklopiti u svoj dom zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi. Kako god da izgleda vaš enterijer, Glass Sound zvučnik je lep dodatak vašem domu. Poboljšajte ambijent u svom domu pomoću režima „svetlost sveće“. Ta postavka stvara ambijent s opuštajućim osvetljenjem 1 i pretvara vašu kuću u umirujuć prostor da možete da pobegnete od svega.

Sony LSPX-S2

Kristalno jasan zvuk

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može da ispuni svaki ugao prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku da reprodukuje zvuk od 360 stepeni. Kućište od organskog stakla 1 sâmo vibrira pošto ga pobuđivač ispod njega pokrene da širi zvuk vertikalno u smeru od 360 stepeni. Cevasti visokotonac od organskog stakla ima širu površinu (u poređenju s običnim zvučnicima) da bi stvarao kristalno jasan zvuk uz minimalan gubitak jačine. Pored toga, zvučnik je kompatibilan s Hi-Res Audio formatom, s ciljem da vam omogući da čujete muziku onako kako je to nameravao umetnik.

Sony LSPX-S2

Lako slušanje

Glass Sound zvučnik je malih, kompaktnih dimenzija s baterijom koja traje 8 sati, tako da možete da ga koristite na svim mestima u kući. Bilo da imate prijatno porodično okupljanje ili trenutak mira za sebe, ovaj zvučnik će vam biti dovoljan.

Sony LSPX-S2

Reprodukovanje muzike na Glass Sound zvučniku sasvim je jednostavno. Sa BLUETOOTH vezom možete brzo upariti svoj pametni telefon sa zvučnikom da biste stvorili opuštajuće utočište. Zvučnik je kompatibilan i s formatom NFC One-Touch radi još bržeg i podesnijeg uparivanja. Zahvaljujući funkciji „Push & Play“, treba samo da pritisnete namenski taster na zvučniku da biste puštali pesme preko Spotify Connect-a 2 bez potrebe da pretražujete po telefonu da biste došli do svoje muzike. Možete koristiti i funkciju Wireless Multi-room da se preko Wi-Fi mreže povežete čak i sa još 10 kompatibilnih Sony audio-uređaja. Napravite Wireless Multi-room konfiguraciju i pretvorite svaku prostoriju u spokojan prostor. LSPX-S2 Glass Sound zvučnik biće dostupan od maja 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 600 evra.