Novi Sony audio sistemi velike snage za još bolju žurku

Kompanija Sony je predstavila nove audio sisteme velike snage MHC-V50D, SHAKE-X30D i SHAKE-X70D, koji pokreću žurku u svakoj prostoriji. Ekskluzivna Sony tehnologija Smart High Power i Mica membrane zvučnika odgovorni su za izuzetan kvalitet zvuka bez obzira na sadržaj, dok će raznobojna rasveta, režim za karaoke, komande pokretima i DJ efekti učiniti vašu zabavu još atraktivnijom. Takođe, novi modeli omogućavaju povezivanje sa telefonom, kao i bežičnu konekciju preko Bluetooth i one-touch NFC tehnologije.

Kompaktni V50D za celovečernji provod

Uz model MHC-V50D sa Smart High Power tehnologijom osmišljenom da poveća zvučni pritisak, uživaćete u moćnom basu sa uvećanog izlaza i zvučnika sa savijenim levkom. Mica membrana proizvedena od MRC vlakana (Mica Reinforced Cellular) pruža zvučniku čvrstinu i oblik koji ostaje stabilan čak i pri pomeranju usled visokog pritiska i brzine, pa vam omogućava da pojačate bas bez bojazni od negativnog uticaja na kvalitet zvuka.

MHC-V50D

Aplikacija Fiestable nudi kontrolu nad rasvetom zvučnika i svetlosnim efektima koji se mogu sinhronizovati sa ritmom muzike, dok funkcije poput puštanja muzike, DJ efekata, semplera i osvetljenja možete jednostavno kontrolisati pokretima ruke (Motion Control). Na raspolaganju je i panel na dodir sa praktičnim pozadinskim osvetljenjem koji možete koristiti u bilo koje doba dana i noći.

MHC-V50D

Uz dvostruki ulaz za mikrofone, eho i fader efekte, bićete odmah spremni za karaoke, a kako biste videli tekst pesama, dovoljno je da povežete televizor preko HDMI kabla i možete direktno da puštate karaoke DVD-ove sa ugrađenog plejera. Model V50D odlikuje kompaktni dizajn u jednoj kutiji, zahvaljujući kojem možete preneti zvučnik u bilo koju prostoriju u domu, ili napolje pomoću praktične ručke. Za bežično povezivanje sa mobilnim telefonom i tabletom, na raspolaganju su Bluetooth i one-touch NFC konekcije koje, zahvaljujući Sony LDAC tehnologiji, obezbeđuju isti kvalitet zvuka bez smetnji kablova.

Razmrdajte se uz X30D

Ukoliko imate prostora za veoma glasnu žurku, model SHAKE-X30D dolazi u dizajnu sa tri kutije sa pregršt uzbudljivih opcija. Ovaj audio sistem možete razmestiti po celoj sobi – na primer, možete postaviti glavnu jedinicu u sredini prostorije, a dva zasebna zvučnika pored bočnih strana televizora.

MHC-V50D

Ovaj model takođe odlikuju pomenute Mica membrane i Smart High Power tehnologija koja pruža snažan bas i moćan zvuk uz visoki kvalitet po kome su Sony zvučnici prepoznatljivi. Takođe, sistem poseduje dvostruki ulaz za mikrofone za karaoke obračun, ulaz za gitaru za spontanu svirku, kao i HDMI ARC ulaz za povezivanje sa televizorom. Žurku ćete pokrenuti DJ i zvučnim efektima kao što su eho i fader, kao i rasvetom zvučnika koja u ritmu muzike projektuje raznobojne šare na obližnji zid.

MHC-V50D

Dodajte još snage sa modelom X70D

Još jedan novitet je i audio sistem SHAKE-X70D, koga takođe odlikuju Mica membrane i Smart High Power tehnologija, kao i osvetljenje u crvenoj, plavoj i zelenoj boji. Ovaj ogromni audio sistem nudi sve omiljene opcije, uključujući i funkciju Party Chain, za zabavu koja traje celu noć. Model MHC-V50D će biti dostupan u aprilu po ceni od 500 evra, model SHAKE-X30D u maju po ceni od 750 evra, a model SHAKE-X70D u junu po ceni od 1.200 evra.