Novi Philips monitor s inovativnim karkteristikma za profesionalne korisnike koji zahtevaju maksimalan kvalitet

Beograd, 30. novembar 2017. – MMD, vodeća tehnološka kompnija i brend licencirani parter Philips Monitorsa predstavlja novi Philips Brilliance QHD USB-C docking monitor s HDR (High Dynamic Range) tehnologijom. 32-inčni 328P6AUBREB model donosi izvrstan kvalitet slike i mogućnost povezivanja samo jednim kablom za povećanu produktivnost i jednostavnu udobnost.

Philips 328P6AUBREB

Povezivanje može biti jednostavno

Philips 328P6AUBREB model opremljen je sa svestranom mogučnošću povezivanja poslednje generacije USB 3.1 tipa C koji je 20 puta brži od USB 2.0. Tanki i reverzibilan USB-C priključak omogućuje korisnicima da pune uređaj, prenose audio i video signal i povežu se na Internet i to putem samo jednog kabla. Monitor stoga automatski postaje središte i služi kao docking stanica ne zauzimajući dodatan prostor na radnom stolu. Monitor takođe omogućuje jednostavno povezivanje više monitora što posebno može koristiti npr. grafičkim dizajnerima. USB-C proširuje i ograničene mogućnosti povezivanja kod laptopa računara i omogućuje korisnicima da prenesu podatke brzo i sigurno, a za sve one kojima se čini da su njihovi uređaji uvek bez baterije, USB-C može napuniti čak i laptop.

Philips 328P6AUBREB

Neusporediv vizualni doživljaj

„Novi monitori Philipsove P-linije su dizajnirani kako bi svim korisnicima doneli najpreciznije i stvarne boje. Ponosni smo što smo lansirali novi model na tržište kako bi zadovoljili visoke standarde svih profesionalnih korisnika. Ovaj model je idealan za grafičke dizajnere, CAD inženjere, fotografe, montažere videa i druge profesionalne korisnike koji se oslanjaju na izvanredni prikaz najfinijih detalja.“ rekao je Artem Khoenko, Product menager Philips Monitors Europe u MMD-u.

Philips 328P6AUBREB

Quad HD rezolucija omogućuje svim korisnicima da uživaju u odličnim vizualima visoke rezolucije. HDR tehnologija s druge strane osigurava posebno osvetljenje i kontrast kao i bogatu paletu zadivljujućih boja koje nikad pre nisu viđene na ekranima. 10-bitni ekran može prikazati 1.074 milijarda boja, a zahvaljujući 12-bitnoj unutrašnjoj obradi boje su glatke i prirodne bez gradacija ili vidljivih prelaza. S 99% Adobe RGB i 100% sRGB (CIE 1973) lestvicama boja, Philips 328P6AUBREB nudi profesionalne standarde boja, a 2560 x 1440 piksela donose kristalno čiste slike i žive grafike. Zahvaljujući IPS tehnologiji, sadržaj na ekranu monitora može se videti iz bilo kojeg od 178 stepeni ugla bez gubitka preciznosti boja ili doslednog osvetljenja koje zahtevaju profesionalne aplikacije.

Philips 328P6AUBREB

Dodatna doza udobnosti

Osim odlične mogućnosti povezivanja i izvanrednog prikaza vizuala, ovaj 32-inčni QHD monitor može se pohvaliti i s ostalim istaknutim karakteristikama zbog kojih su Philips monitori zaslužili svoju reputaciju. SmartErgoBase ergonomsko podesivo postolje omogućuje korisnicima da nagnu, okrenu ili podese visinu monitora za maksimalnu udobnost gledanja. Philips LowBlue opcija smanjuje potencijalno štetne kratke talase plave svetlosti, dok Flicker-Free tehnologija reguliše osvetljenje i smanjuje neudobno titranje ekrana za još udobnije iskustvo gledanja. Ugrađeni stereo zvučnici pružaju odličnu reprodukciju zvuka dok eliminišu potrebu za perifernim zvučnicima. A osim svega toga, ovaj monitor je i odličan izbor za ekološki osvešćene korisnike jer napravljen od 65 posto reciklirane plastike.

Philips 328P6AUBREB P-line monitor bit će dostupan u januaru 2018. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od:

Philips 328P6AUBREB – 59,609.00 dinara (bez PDV-a)