Novi "Adrenalin Edition" softver za AMD Radeon GPU-ove je stigao, kao i jedinstvena AMD Link aplikacija, kompletno razvijena u Srbiji

Danas je AMD omogućio preuzimanje najnovije verzije našeg softverskog paketa za Radeon grafičke akceleratore. "Adrenalin Edition", kako glasi naziv ove velike revizije, je dizajniran u skladu sa željama i glasovima naših cenjenih korisnika i našim neprestanim nastojanjima da svima omogućimo nova korisnička i igračka iskustva.

Novi "Adrenalin Edition" Radeon softver donosi nekoliko velikih novih mogućnosti za bolju kontrolu igračkog iskustva i povezivanje igrača i korisnika, kroz različite servise društvenih mreža i strimovanje.

Potpuno novi "Radeon Overlay" omogućava diskretno stapanje kontrolnog centra grafičkog softvera, sa samom igrom, u realnom vremenu. Na taj način je omogućeno korisniku da menja niz parametara grafičke kartice, da snima ili strimuje igranje, da komunicira sa prijateljima na društvenim mrežama, a da u opšte ne izađe iz igre!

Jedinstveni "AMD Link" je mobilna aplikacija koja služi kao moćni komplementarni interfejs za Radeon Softver na PC-u. AMD Link omogućava praćenje parametara grafičke kartice, snimanje igranja putem ReLive-a, kao i praćenje vesti i novosti u vezi sa AMD-om. AMD je dostupan.

AMD Link je od nule i u potpunosti razvijen u Srbiji, što Beograd čini jednim od svega nekoliko globalno raspoređenih razvojnih centara u kojima AMD razvija svoje softverske i hardverske tehnologije. Ostali se nalaze u Kanadi, Kini, Indiji i naravno Sjedinjenim Državama. Za više detalja u vezi sa novim "Adrenalin Edition" Radeon Softverom, pogledajte priloženo saopštenje za medije, odnosno pričitajte Blog našeg Saše Marinkovića, Direktora za softverski marketing.

Sveobuhvatnu prezentaciju, kao i detaljne i ilustrativne infografike, možete pronaći na ovom BOX folderu.

Jedinstvenu AMD Link aplikaciju možete skinuti na iOS App Store-u i Android Play Store-u, a više detalja o ovoj "srpskoj" aplikaciji možete pronaći na zvaničnoj AMD Link web stranici.